Pátek 26.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Hronov nedotáhl zápas s Novým Městem do konce a po nepovedené třetí třetině soupeři podlehl

hok11

Ve 12. kole krajské hokejové ligy změřil Hronov své síly s Novým Městem nad Metují. Po prvních dvou třetinách věřila většina hronovských fanoušků v dobrý konec. Závěrečná část se domácím ale vůbec nepovedla a svému soupeři nakonec podlehli 4 : 7.

Hronovská Wikov aréna dnes hostí atraktivní hokejový duel s Novým Městem nad Metují

novemesto

Dnes je na programu krajské hokejové ligy můžů již 12. kolo a v něm Hronov přivítá na svém ledě tým z Nového Města nad Metují, který stále okupuje špici průběžného pořadí a má bezkonkurenčně nejlepší ofenzivu. Novoměstští předvedli famózní sérii deseti utkání bez prohry, kterou jim dokázalo přerušit až Vrchlabí.

Fotbalisté Náchoda na domácím hřišti nestačili na Pardubice

mic

Ve 13. kole fotbalové divize C prohrál v sobotu na domácím hřišti v Bělovsi tým Náchoda s Pardubicemi 2 : 1. Do konce podzimní části soutěže zbývá Náchodu sehrát zápas v Dobrovicích a odložené domácí utkání se Dvorem Králové nad Labem.

Hokejisté Náchoda vyhráli v Bydžově a stoupají tabulkou

nach1

Hokejisté náchodského Primátora zvítězili ve středu v 10. kole krajské ligy Novém Bydžově 6 : 3 a v tabulce poskočili na sedmé místo. V neděli je čeká derby s Jaroměří.

Josef Matyáš na Jiráskově poháru do čela českých plaveckých tabulek

matyas

Druhým letošním kolem pokračoval první listopadovou sobotu v náchodském bazénu 14. ročník Poháru Jiráskova kraje a Podkrkonoší. Nejlepším letošním zaplavaným časem v České republice v kategorii mladších juniorů se před domácím publikem blýskl člen Delfínu Náchod, 16letý Josef Matyáš na 100 metrů volný způsob výkonem 53,9 sekundy. Další vítězství si nenechal ujít na distancích 50m znak a 100m motýlek.

Video: Hronovští hokejisté přivezli tři body z Vrchlabí

hron1

V desátém kole krajské hokejové ligy nastoupil ve středu Hronov na ledě Stadionu Vrchlabí. Hronov svého soupeře nepustil ani na okamžik do vedení a v utkání provázeném častým vylučováním zvítězil konečným poměrem 4 : 2.

Náchodští hokejisté nastříleli Semechnici dvanáct branek. Také Hronov vyhrál

hokej1

V 9. kole krajské hokejové ligy se v neděli střelecky dařilo náchodskému týmu, když Semechnicím nastřílel dvanáct branek. V dalším zápase soutěže vyhrál Hronov na domácím ledě s Třebechovicemi 5 : 2.

Strana 40 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře