Pátek 29.březen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Na cyklistické Grand Prix Královéhradeckého kraje startovali závodníci z 11 států

mapa

Na start mezinárodního cyklistického závodu druhé kategorie UCI, zařazeného do seriálu Europe Tour – Grand Prix Královéhradeckého kraje, se v sobotu postavili závodníci z Bulharska, Itálie, Lotyšska, Německa, Rakouska, Ruska, Slovenska, Slovinska, Ukrajiny, Turecka a samozřejmě i česká špička.

Zítra vyrazí na první krajskou „Tour de France" profesionálové i nadšenci

cykloV sobotu vyrazí na horské i podhorské silnice Rychnovska peloton silničních cyklistů podobný Tour de France či Závodu míru. Na první Grand Prix Královéhradeckého kraje v cyklistice se nyní do kraje postupně sjíždí 20 cyklistických týmů z celé Evropy a České republiky. Krajské grand prix navazuje Velkou cenu Hradce Králové, která se v krajském městě koná již řadu let a která odstartuje v ulicích krajského města již dnes.

Vendula Frintová z Náchoda dosáhla nejlepšího umístění v olympijském triatlonovém závodě žen

frintova1Vendula Frintová z Náchoda dnes obsadila na Letních olympijských hrách v Londýně 15. místo v triatlonovém závodě. Dosáhla tak nejlepšího umístění českých žen v olympijské historii tohoto sportu.

Dnes na olympiádě v Londýně startuje náchodská rodačka Vendula Frintová

frintova

Dnes bude mít své želízko v ohni na Letních olympijských hrách v Londýně Náchod. V 10 hodin se na start triatlonového závodu postaví náchodská rodačka a odchovankyně náchodského plaveckého oddílu Delfín Vendula Frintová.

Traťové rekordy silničního běhu Hronov - Náchod nepadly

sam_5429

Traťové rekordy v nejstarším vytrvaleckém běhu s tradicí od roku 1928 Hronov - Náchod, který se běžel v sobotu 22. října, nepadly. Vítězem v závodě dlouhém 8850 metrů se stal Milan Kocourek z Kroměříže s časem 25:58 minut. Mezi ženami kralovala reprezentantka triatlonu Vendula Frintová, která dorazila do cíle za 31:31 minut. I nadále drží nejlepší čas 25:07 minut Jan Pešava z roku 1993 a Monika Deverová (29:55 minut) z roku 1995.

Florbalový turnaj O pohár Města Broumov vyhrál tým z Náchoda

putovnpohr

První ročník florbalového turnaje O pohár Města Broumov vyhrál v sobotu 17. září tým IBK Bob Náchod.

Strana 43 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře