Pondělí 6.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Po prohře fotbalistů se Dvorem Králové padli i náchodští hokejisti

hok

V posledním podzimním kole fotbalové divize prohrál Náchod se Dvorem Králové nad Labem. Ve středu se nedařilo ani hokejistům, kteří prohráli 3 : 2.

O domácí výhře hokejistů Hronova nad Novou Pakou rozhodla druhá třetina

hokhron

O první adventní neděli sehráli hronovští hokejisté utkání 17. kola krajské hokejové ligy s Novou Pakou. První třetina skončila vyrovnaným poměrem 1 : 1, v té druhé předvedl Hronov skvělý výkon a přestříleli svého soupeře o pět gólů, čímž určil další vývoj utkání, které suverénně dotáhl do vítězného konce.

Výhra se v Jičíně nekonala. Hokejisté Hronova se musí spokojit s jedním bodem

hrjic

V 16. kole krajské ligy zajížděli ve středu hronovští hokejisté do Jičína. První dvě třetiny byli lepším týmem domácí, v závěru pak Hronov zabral a měl našlápnuto k otočení skóre. To se mu však nepodařilo a nakonec rozhodovaly až samostatné nájezdy, které zvládli lépe domácí a Hronovu tak musel postačit jeden bod.

V Novém Městě se zázrak nekonal. Hokejisté Náchoda vysoko prohráli

hokna

Po solidním výkonu proti Hronovu hokejisté z Náchoda zajížděli v neděli v dalším zápase krajské hokejové ligy na led tradičního okresního rivala Nového Města nad Metují, který suverénně vede tabulku. Zázrak se nekonal a Náchod prohrál vysoko 8 : 1.

Skvělý začátek zápasu rozhodl o dalších bodech pro hokejisty Hronova

hokdv1

Ve 14. kole krajské hokejové ligy hostil v neděli Hronov na svém ledě soupeře ze Dvora Králové. Domácím se podařil perfektní vstup do utkání, ve kterém nasázeli svému soupeři hned pět branek a hosté korigovali skóre až v závěru utkání.

Fotbal: V posledním podzimním zápase Náchod prohrál se Dvorem Králové nad Labem

dvur

V posledním zápase podzimní části fotbalové divize přivítal v dohrávce odloženého zápasu 12. kola Náchod na svém hřišti v Bělovsi tým ze Dvora Králové nad Labem. Náchod prohrál 1 : 0 a ve vyrovnaném středu tabulky přezimuje s 20 body na 9. místě.

Náchodský Janeček zaplaval na Mistrovství Evropy ve Francii nový český rekord

janecek

Osmnáctiletý Pavel Janeček, člen plaveckého oddílu Delfín Náchod, na Mistrovství Evropy v plavání ve francouzském Chartres vytvořil nový český dorostenecký rekord.

Strana 38 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře