Čtvrtek 25.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Divizní fotbalový Náchod získal tři body ve Svitavách

logo_klubu1

Po dvou prohrách a jednom odloženém zápase divizní fotbalový Náchod získal v sobotu tři body ve Svitavách po výhře 1 : 0. Rozhodující branku vstřelil už v 19. minutě z pokutového kopu Hubka.

Náchodští hokejisté nestačili na favorizovaný Trutnov

hoj

Po nepovedeném nedělním zápase s Novou Pakou chtěl náchodský hokejový tým v dalším kole krajské ligy zaskočit favorizovaný Trutnov a pokusit se přivézt nějaké body. Ve středečním zápase na trutnovském ledě však Náchod vysoko prohrál 9 : 3.

Hokej: Náchod odevzdal body v zápase s Novou Pakou

hokej

Hokejisté Náchoda po vysoké prohře 0 : 5 v Jičíně chtěli v neděli na domácím ledě v dalším kole krajské ligy s Novou Pakou bodovat. V závěru zápasu však opět body ztratili.

Náchodské gymnázium úspěšně vkročilo do Středoškolské ligy v ultimate frisbee

frisbeStředoškolská liga v ultimate frisbee - týmový sport s létajícím talířem - vstoupila na Jiráskově gymnáziu Náchod do své čtvrté sezóny a místní gymnázium patří již mezi favority všech turnajů.

Fenclová a Kourek zvítězili. Závod Hronov - Náchod běželo téměř pět stovek závodníků

hrna

Téměř 500 závodníků se v sobotu postavilo na start 55. ročníku silničního běhu Hronov - Náchod. Mezi muži zvítězil Lukáš Kourek z Nového Města na Moravě časem 26:49 minut. Závod žen také poprvé v kariéře vyhrála Marta Fenclová, která proběhla cílem na náchodském Masarykově náměstí v čase 31:26 minut.

Divizní náchodští muži si připsali druhou porážku v řadě

nachm

Divizní náchodští muži si připsali druhou porážku v řadě. Po porážce 1 : 5 v Kutné Hoře tentokrát v sobotu doma nestačili na Ústí nad Orlicí.

V sobotu se běží 55. ročník závodu Hronov - Náchod

hronov-nachod

Už po 55. se v sobotu 20. října závodníci postaví na start silničního běhu Hronov - Náchod. Ženy poběží tento necelých devět kilometrů dlouhý závod po 39.

Strana 41 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře