Pondělí 6.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Ženy z Petanque klubu Stolín letos jedou na Mistrovství světa do Tuniska

petanqueŽenské družstvo Petanque klubu Stolín u Červeného Kostelce bude reprezentovat Českou republiku na říjnovém Mistrovství světa v tuniském Monastiru. I tato skutečnost zazněla na valné hromadě klubu, která se první únorový den konala ve Stolíně.

Náchodský dorostenec Janeček skončil pátý v Českém poháru v plavání mužů

janecek

V pražském hotelu Chateau St. Havel se uskutečnilo vyhlášení ankety Českého svazu plaveckých sportů Plavec roku 2012. Své zastoupení zde mělo i náchodské plavání, když na pátém místě v plaveckém Českém poháru byl vyhlášen Pavel Janeček.

Na fotbalovém turnaji startoval tým dívek z Hradce Králové. Vítězem se stali hráči Nového Města nad Metují

mic

Velkým oživením sobotního halového fotbalového turnaje pro starší žáky v Broumově byla účast dívek z klubu FC Hradec Králové. Děvčata hrála v neúplné sestavě, přesto byla vyrovnaným soupeřem ostatním týmům. Vítězem turnaje se stali hráči MFK Nové Město nad Metují.

Série rozhodnuta ve prospěch Trutnova. Na Hronov teď čeká boj o 3. místo

hr123

Třetí semifinálové utkání krajské hokejové ligy hrané na trutnovském ledě určilo vítězem série Trutnov nad Hronovem. Oba týmy si musí počkat na své soupeře, neboť ve druhém semifinálovém klání si Nové Město nad Metují výhrou ve Vrchlabí vynutilo čtvrtý zápas.

Červenokostelecké juniorské volejbalistky budou bojovat o extraligu

volejb

Červenokosteleckým juniorkám se první polovina zimní sezony nadmíru vydařila. Jelikož z 20 utkání v D-skupině I. ligy prohrály pouze jediné, jasně v konkurenci pěti týmů z kraje zvítězily a zajistily si tak velmi zajímavá utkání s předními týmy dalších prvoligových skupin.

Ani napodruhé Hronov na Trutnov nestačil. Zlom přišel opět ve druhé třetině

hok

Druhé semifinálové utkání krajské hokejové ligy se odehrálo v hronovské Wikov aréně. Úvod zápasu byl vyrovnaný, hostující celek však dokázal využít šance ve druhé třetině a určil tak vývoj utkání. Hronov v závěru korigoval skóre ve svůj prospěch na konečných 4 : 7 a zaostává tak v sérii už 0 : 2 na zápasy. Trutnov má v neděli k dispozici první mečbol.

Plavkyně náchodského gymnázia jsou šesté v republikovém finále středních škol

plav1

V republikovém finále středních škol v Jindřichově Hradci obsadily plavkyně Jiráskova gymnázia v Náchodě šesté místo. Individuálního úspěchu navíc dosáhla Ema Umlaufová, která se stala nejlepší znakařkou, když na trati 50 metrů zvítězila.

Strana 34 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře