Úterý 7.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Video: V hokejovém derby Hronov porazil Náchod

hrna

Ve 14. kole krajské hokejové ligy čekalo na hronovské hráče utkání proti tradičnímu rivalovi z Náchoda. Domácí se v úvodu utkání dostali do dvoubrankového vedení. Ve druhé třetině se ale dokázali gólově prosadit pouze Hronovští, kteří otočili vývoj utkání ve svůj prospěch, ve třetí třetině pak dovolili domácím pouze snížit a v závěru pak stvrdili své vítězství gólem do prázdné branky.

Hokejisté Náchoda prohráli s Vrchlabím a klesli na 9. místo tabulky

vrchlabi

Hokejisté Náchoda chtěli v neděli v domácím zápase krajské ligy s Vrchlabím odčinit středeční porážku z Třebechovic. Po prohře 9 : 3 však klesli na 9., nepostupové místo tabulky. Před druhým kolem soutěže jsou však odhodlaní podávat lepší výkony.

Fotbalisté Náchoda vezou tři body díky pokutovému kopu z poslední minuty

logo20Nchod

V 15. kole divizní soutěže fotbalisté Náchoda zvítězili v sobotu v Dobrovicích 2 : 1. Rozhodující branku vstřelil z pokutového kopu v poslední minutě Hubka. Náchod se posunul na 6. místo tabulky.

Hokej: První polovinu základní části zakončil Hronov špatným výkonem v Opočně. Body ale uhájil

hronov_hokej

Ve 13. kole krajské ligy zavítali hronovští hokejisté do Opočna, kde neodehráli vůbec povedené utkání. Po první třetině prohrávali s posledním celkem tabulky o dva góly a ani v dalším vývoji zápasu nehrál Hronov jako favorit utkání. Tři body ale nakonec putují do Hronova, za výhru 9 : 7.

Tereza Rudolfová z Červeného Kostelce zazářila na mistrovství světa v terénním triatlonu

ter1

Sportovkyně Tereza Rudolfová z Červeného Kostelce uspěla v závodu XTERRA World Championship v terénním triatlonu na havajském Maui. V kategorii závodnic ve věku 20 - 24 let skončila na druhém místě.

Pavel Janeček z Náchoda zaplaval český rekord dorostu na 400m polohově a splnil limit pro Mistrovství Evropy dospělých

jan1Sedmým kolem pokračoval Český pohár plavců 44. ročníkem Velké ceny města Brna v plavání. Pavel Janeček z oddílu Delfín Náchod zde zaplaval český rekord dorostu na 400m polohově a splnil limit pro Mistrovství Evropy dospělých.

Náchodští hokejisté se vrací z Třebechovic bez bodů a s pořádným přídělem

SEJ

Hokejisté Náchoda utrpěli ve středu ve 12. kole krajské ligy těžkou porážku 10 : 3 v Třebechovicích pod Orebem. Náchod tak nevyužil šanci přeskočit svého soupeře v tabulce a klesl na 8. místo.

Strana 39 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře