Pondělí 6.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Červenokostelečtí kuželkáři postoupili do II. ligy

kuz1

Kostelečtí kuželkáři se dočkali velkého úspěchu, když A tým vyhrál III. ligu a zajistil si tak postup do druhé nejvyšší soutěže v České republice. Stalo se tak již v předposledním kole na kuželně v Ústí nad Labem, kde Červený Kostelec hrál proti týmu KK Hvězda Trnovany.

Fotbal: Česká Skalice si v krajském přeboru zastřílela s Dvorem Králové

micudaTým České Skalice, který bojuje o udržení v soutěži, si ve 21. kole krajského přeboru zastřílel se Dvorem Králové nad Labem a zvítězil 7 : 2. Červený Kostelec zvítězil a je stále na dosah čelu tabulky. Náchod v divizi doma prohrál s Novou Pakou.

Červenokostelecké juniorské volejbalistky hrát extraligu příští rok nebudou

junio1

Červenokostelecké juniorské volejbalistky se neprobojovaly do přímé baráže o extraligu juniorek. V zápase „o všechno" prohrály s hráčkami TJ Sokol Šternberk 1 : 3 a 0 : 3 na sety. I tak si ale jejich výsledky a výkony zaslouží velkou pochvalu a poděkování.

Starosta Birke na radnici přijal nejlepší hokejisty Ligy neregistrovaných

nereg1V pondělí se v obřadní síni náchodské radnice uskutečnilo slavnostní vyhlášení výsledků ligy neregistrovaných hokejistů O putovní pohár města Náchoda v sezoně 2012/2013, kterou pořádalo Město Náchod a HC Náchod na Zimním stadionu v Náchodě. Ceny hráčům předal starosta města Náchoda Jan Birke.

Fotbal: Česká Skalice v záchranářském utkání vybojovala v závěru bod

mic

Česká Skalice v neděli nastoupila ve 20. kole krajského přeboru proti týmu Kratonoh, který má také sestupové starosti. Skaličtí hráči, kteří už prohrávali 2 : 0, v posledních minutách vyrovnali a vybojovali tak aspoň bod. Jaroměř vyhrála v Hořicích a Červený Kostelec prohrál v Rychnově nad Kněžnou.

V Broumově se konala pekelně - kotelnická mini sk8 seance

skejttt

Poslední březnovou sobotu tohoto roku se uspořádala v pohraničí s Polskem ležícím Broumově lokální sešlost všech milovníků prkýnek a bujarých večerů. Na programu byl prvoplánově minirampový JAM a posléze nějaký ten besttrick. Bohužel situace byla taková, jaká byla a proto se možná přísloví o šafránu pomalu, ale o to jistěji, stane synonymem pro nedostatek skejťáků.

V dohrávce odloženého kola Náchod vyhrál v Semilech

nachfot

Ve středu jel náchodský fotbalový tým k odloženému utkání 16. kola Divize C do Semil. Utkání se hrálo na přírodní trávě a domácí budili respekt, protože výkon, který předvedli před dvěma týdny v Náchodě na umělé trávě v mistrovském utkání proti Dvoru Králové (1 : 0), byl velice dobrý.

Strana 31 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře