Úterý 7.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Soutěž: Slogan pro play-off

logohronov

Hokejový klub HC Wikov Hronov připravil pro své fanoušky novou soutěž. Vymyslete slogan, který bude provázet tým v letošním play-off, a vyhrajte volnou vstupenku na všechny zbývající domácí utkání letošní sezóny a šálu.

Pod Orebem Hronov neuspěl a Třebechovicím podlehl

dsc00542_0

Dvacáté druhé kolo krajské hokejové ligy odehráli včera hronovští hokejisté v Třebechovicích. První třetinu začaly oba týmy bez gólu. Ve druhé části měl přesnější mušku Hronov, tenký jednogólový náskok si však neudržel. V poslední třetině domácí nejprve vyrovnali a poté i otočili vývoj utkání ve svůj prospěch a Hronov tak odjel domů s prázdnou.

O prohře hokejistů Náchoda s Trutnovem rozhodla druhá třetina

hcnachod

Po porážce v Nové Pace a ztrátě možnosti zahrát si play – off, chtěli v neděli náchodští hokejisté v krajské lize odehrát zápas s lídrem tabulky se ctí, což se jim mimo druhé třetiny podařilo.

Hokejisté Hronova zvítězili brankou v prodloužení

mach

V utkání 21. kola krajské hokejové ligy přivítal Hronov na svém ledě rivala z Jaroměře. Domácí předvedli velmi kvalitní a bojovný výkon a většinu utkání svého soupeře přehrávali. Hostům se však podařilo dovést utkání až do prodloužení, ale nakonec to byli hronovští, kteří si připsali bonusový bod.

Hronovští hokejisté v závěru zabrali a přivezli z Nového Bydžova tři body

dsc01607_0

K utkání dvacátého kola krajské hokejové ligy zajížděl ve středu Hronov do Nového Bydžova. V první třetině si dokázal vybudovat dvoubrankový náskok, který ve druhé části ještě o gól navýšil. Poté si však vzali slovo domácí, kteří dokázali vyrovnat. Nerozhodný výsledek svítil na světelné tabuli ještě pět minut před koncem, když Hronov třemi rychlými góly rozhodl o svém vítězství.

Po domácí prohře se hokejistům Náchoda play off hodně vzdálilo

hokNa

Po středeční porážce ve Dvoře Králové potřebovali v neděli hokejisté Náchoda v krajské lize bodovat, aby si ještě zachovali naději na play - off. Na domácím stadionu se jim to však nepodařilo a brankou v prodloužení prohráli s Jičínem 3 : 2.

Po nevýrazném úvodu Hronov rozhodl ve druhé třetině

mach

Mrazivý nedělní podvečer patřil ve Wikov aréně v Hronově opět hokeji, tentokrát zde domácí přivítali tým ze Semechnic. Po zamrzlém úvodu se domácí gólově předvedli především ve druhé třetině, kdy vsítili hned pět branek. Nový muž v hronovské brance, Aleš Mráček, si až do poslední minuty držel čisté konto, to mu ale Semechničtí v závěru překazili.

Strana 37 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře