Pondělí 6.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Petr Pechek obhájil vítězství v Novoročním běhu. Závodu se zúčastnil i Vladimír Špidla

pech1

37. ročník Novoročního běhu v Červeném Kostelci měl v sobotu jasného vítěze – Petra Pechka z Maratonstavu Úpice. Druhému Pavlu Brýdlovi nadělil přes minutu a půl, rekord trati mu však o 33 sekund utekl. Z žen byla opět nejlepší Táňa Metelková, z kategorie mužů nad 40 let Jiří Doucha. Závodu se zúčastnil i bývalý český premiér Vladimír Špidla.

Hronov podal v Trutnově dobrý výkon, na domácí to však nestačilo

hrhok

K dohrávce 18. kola krajské hokejové ligy vyrazil v pátek Hronov do Trutnova, kde se postavil proti vedoucímu celku tabulky. Domácí si dokázali vytvořit dvoubrankový náskok, ale Hronovští snížili na rozdíl jediného gólu. Po proměněném trestném střílení domácích se zdálo být již rozhodnuto, Hronovu se však naskytla stejná šance, a tak až do poslední minuty držel naději na vyrovnání. Při závěrečné power play však Trutnovští rozhodli ve svůj prospěch.

První zápas nového roku se Hronovu nevydařil. Utkání rozhodly tři rychlé góly domácích

hronhok

Ke svému prvnímu utkání v krajské lize roku 2013 zajížděli hokejisté Hronova do Nového Města nad Metují. První třetina skončila bez jediného gólu a jako první se prosadili na začátku té druhé hosté. Domácí v druhé polovině utkání nasázeli Hronovu tři rychlé góly, čímž určili další vývoj zápasu. Hronov je tak potřetí v řadě bez zisku jediného bodu.

První utkání nového roku sehrají dnes hokejisté Hronova v Novém Městě nad Metují

novemesto

V prvním týdnu roku 2013 čekají na hronovské hokejisty v krajské lize hned tři mistrovská klání, která uzavřou základní část a definitivně rozdělí čtvrtfinálové dvojice. Ve 25. kole vyráží dnes Hronov do Nového Města nad Metují, kde se pokusí v odvetě porazit domácí mužstvo.

"Je to skvělý pocit," řekl po vyhraném turnaji trenér hronovského hokejového týmu

DSC_5702

Ve čtvrtek se v hronovské Wikov aréně odehrál již 6. ročník turnaje v minihokeji 3. tříd O putovní pohár města Hronova. Dva hronovské týmy se dostaly až do finále a trofej tak zůstala v Hronově. Po vydařeném turnaji odpovídal hronovský trenér Jiří Petr.

Náchodský plavec Pavel Janeček se stal mistrem republiky

plavci

Náchodský plavec Pavel Janeček se stal v polovině prosince mistrem republiky na trati 400m polohově na Zimním mistrovství České republiky dorostu a dospělých v Plzni. Další reprezentant plaveckého oddílu Delfín Náchod Josef Matyáš vybojoval 5 medailí.

Hronov na Vrchlabí tentokrát vůbec nestačil a připsal si vysokou porážku

hokej

V předehrávce 23. kola přivítal v pátek Hronov ve Wikov aréně Vrchlabí. Domácí skórovali jako první, poté si však slovo vzali hosté, kteří si už po zbytek utkání drželi vedení. Střelecky byli Vrchlabští při chuti a do hronovské branky se trefili hned jedenáctkrát a zaslouženě si odvezli tři body.

Strana 36 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře