Úterý 7.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

V Červeném Kostelci vyhlásí nejlepšího sportovce města

sport

Pořadatelé 2. ročníku akce Sportovec města Červený Kostelec vyzývají všechny úspěšné sportovce, sportovní organizace, oddíly a spolky Červeného Kostelce, aby přihlásili  aktivní sportovce, kteří měli v uplynulém roce sportovní úspěchy a reprezentovali tak město.

Tvrdý vstup do semifinále. Trutnov smetl Hronov desítkou

DSC_9700

K prvnímu semifinálovému utkání krajské hokejové ligy zajížděl v neděli Hronov na trutnovský zimní stadion. První polovina zápasu nabídla vcelku vyrovnaný hokej. Druhá část byla už plně v režii domácích, kteří do hronovské branky nasázeli deset gólů. Hronov tak nyní prohrává sérii 0 : 1 na zápasy.

Hronov ukončil čtvrtfinálovou sérii vítězstvím nad Třebechovicemi a jde do semifinále

dsc03763

Pod Oreb vyjížděl Hronov ke svému třetímu čtvrtfinálovému zápasu krajské hokejové ligy a mohl zde proměnit první mečbol. První branku vstřelili domácí, ale poté si taktovku přebrali hosté, kteří už vedení zápasu nepustili. Po třech utkáních tak Hronov dokázal čtvrtfinálovou sérii ukončit a postupuje do semifinále.

Hronov zvítězil nad Třebechovicemi i ve druhém duelu a ve středu se pokusí proměnit první mečbol

hr11

Druhý čtvrtfinálový duel krajské hokejové ligy mezi Hronovem a Třebechovicemi se odehrál v hronovské Wikov aréně. Hronov se dostal do vedení hned ve 3. minutě, svému soupeři dovolil poté pouze vyrovnat. V závěru už domácí hostům skórovat nedovolili a připsali si tak druhou čtvrtfinálovou výhru.

Hronov si poradil s Třebechovicemi a vstoupil do play-off výhrou

hokhron

V prvním zápase play-off krajské hokejové ligy včera přijel Hronov do Třebechovic pod Orebem. Odehrálo velmi kvalitní utkání, které bylo napínavé až do samotného závěru. První čtvrtfinálový duel nakonec vyzněl lépe pro Hronov, který tak vede sérii 1 : 0 na zápasy.

Poslední utkání základní části hokejisté Náchoda prohráli. Dnes zahajuje play - off

hoknach

K poslednímu zápasu základní části cestovali Náchodští Primátoři do Krkonoš proti Vrchlabí v citelně oslabené sestavě. Utkání prohráli 7 : 2 a v tabulce hokejové krajské ligy skončili na 9. místě. Neprobojovali se tak do vyřazovacích zápasů play - off, které dnes začíná na čtyřech stadionech.

Základní část zakončil Hronov suverénní výhrou nad Opočnem. Ve čtvrtfinále se střetne se Třebechovicemi

hrop

K poslednímu utkání základní části hokejové krajské ligy nastoupili hronovští hokejisté na domácím ledě proti týmu z Opočna. Hned po půl minutě se dostali domácí do vedení, poté se však hostům podařilo vyrovnat. Zbytek utkání už měli plně pod kontrolou hronovští, kteří do sítě soupeře nasázeli celkem jedenáct branek. Základní část tak Hronov zakončil jasným vítězstvím a v play-off tak na ně čekají Třebechovice.

Strana 35 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře