Úterý 7.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Start do jarní části sezóny se divizním fotbalistům Náchoda nepovedl. Doma prohráli se Lhotou pod Libčany

libc111

První náchodský jarní zápas minulý týden v Semilech byl pro nekvalitní terén odložen a tak do druhé poloviny sezóny Náchod vstoupil v sobotu na domácím hřišti v Bělovsi proti týmu Lhoty pod Libčany. Po prohraném poločase Náchod prohrál i celý zápas 2 : 1.

Sportovci Nového Města nad Metují převzali ocenění za rok 2012

sp1

V novoměstském Kině 70 ve čtvrtek převzali nejlepší sportovci města ocenění za výsledky dosažené v roce 2012. Do Síně slávy byl uveden jednadevadesátiletý Lumír Hadinec.

Vítězem krajské hokejové ligy se stal HC Stadion Vrchlabí

vrchlabí

Čtvrté finále krajské hokejové ligy pro sebe rozhodli vrchlabští hokejisté, kteří před vyprodanou arénou porazili Trutnov 6 : 4, celou sérii tak vyhráli 3 : 1 a stali se přeborníky Královéhradeckého kraje v sezóně 2012-13. Na Vrchlabí teď čeká kvalifikace o II. ligu.

Fotbalistům České Skalice bylo kontumováno pět zápasů. Tým klesl na poslední místo tabulky

tabulka

Sportovně technická komise Krajského fotbalového svazu kontumovala oddílu TJ Jiskra Česká Skalice pět zápasů. Tým tak přišel o 9 bodů a v tabulce krajského přeboru klesl na poslední, 16. místo.

Série proti Novému Městu rozhodnuta. Hronov obhájil loňský bronz

dsc 1628 1

Hronov si hned v první třetině třetího zápasu krajské hokejové ligy o 3. místo dokázal vybudovat čtyřbrankový náskok a určil tak vývoj zápasu. Domácí se snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale nakonec zvládli vstřelit pouze čestný gól. Hronovští tak zvítězili i ve třetím utkání a mohou slavit třetí místo.

Domácí tažení Hronovu vyšlo a ve středu se pokusí proměnit první mečbol

hohr

Druhý zápas o 3. místo krajské hokejové ligy si Hronov ohlídal a ani na chvíli nepustil soupeře do vedení. Spartak sice zvládl smazat dvoubrankový náskok domácích v úvodu a poté i srovnat na 3 : 3, ale více Hronovští nepřipustili a vedou sérii 2 : 0 na zápasy, ve středu mají možnost proměnit první mečbol!

Hronov předvedl obrat z říše snů a ujal se vedení v sérii

nme

Domácím se vydařil vstup do utkání o třetí místo v krajské hokejové lize mnohem lépe než Hronovu, jehož hra byla na začátku velmi slabá. Po dvou třetinách se za stavu 5 : 0 zdálo být již rozhodnuto. Hronovští však poté předvedli neuvěřitelný obrat a před závěrečnou sirénou srovnali skóre. O vítězi nakonec rozhodovaly až samostatné nájezdy, které zajistily Hronovu vedení v sérii.

Strana 33 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře