Čtvrtek 2.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

V náchodských školách usedlo do lavic 241 prvňáčků

Email Tisk PDF
prvn1Ve třech tzv. velkých a třech malých náchodských základních školách včera přivítali učitelé celkem 241 prvňáčků.

Policejní potapěči vytáhli z Metuje v Náchodě lidské tělo

Email Tisk PDF
U-splavu-NachodV sobotu v odpoledních hodinách náhodný svědek nahlásil na tísňovou linku policie, že v řece Metuji pravděpodobně leží tělo člověka. Zpozoroval  je zachycené u splavu za benzinovou čerpací stanicí v Náchodě.

Náchod získal titul Evropské město sportu 2013

Email Tisk PDF
mesto1Náchod získal titul Evropské město sportu 2013. Ve dnech 20. - 23. srpna navštívili Náchod členové hodnotící komise ACES EUROPE (Asociace evropských měst sportu při Evropské unii). Město Náchod bylo nominováno do soutěže o Evropské město sportu roku 2013 a hodnotící komise, pro kterou byl připraven bohatý program s návštěvou náchodských sportovišť, rozhodovala o udělení titulu EUROPEAN TOWN OF SPORT 2013.

Policisté vyšetřují řadu vloupání do zaparkovaných vozidel

Email Tisk PDF

auto-trezor

Přesto, že policisté věnují mnoho hodin práce a úsilí na prevenci krádeží z vozidel, vyšetřují v poslední době poměrně velký počet případů vykradených aut. Jedná se především o osobní automobily, ve kterých si majitelé zanechají nějaké předměty ve vozidle. I když k největšímu počtu krádeží dochází v nočních hodinách, výjimkou není ani denní doba.

Těžba břidlicového plynu je pro Náchod stále aktuální

Email Tisk PDF

kozuch

V minulém týdnu obdrželo Město Náchod oznámení Ministerstva životního prostředí ČR ve věci vedeného správního řízení o stanovení průzkumného území Trutnovsko pro vyhledávací průzkum ropy a hořlavého zemního plynu vázaného na paleozoické sedimenty vnitrosudetské pánve (břidlicové plyny).

Jen ve čtvrtek se na Náchodsku stalo šest dopravních nehod

Email Tisk PDF

Nachod

Šest dopravních nehod se stalo na silnicích Náchodska ve čtvrtek 16. srpna . Na třech z nich se podíleli cyklisté.

Sborovnu střední školy v Náchodě navštívil zloděj

Email Tisk PDF

policie-znak-na-kosili

Policisté z obvodního oddělení v Náchodě vyšetřují vloupání do sborovny střední školy, ke kterému došlo zřejmě o víkendu 8. až 12. srpna 2012.

Náchod zlepšil servis pro turisty

Email Tisk PDF
nach1Náchod je jedním z center turistického příhraničního regionu a zároveň i městem, kterým turisté často projíždějí při svých cestách. Proto se město zapojilo do projektu Náchodem k turistickým cílům, aby zlepčili informační servis pro turisty.

Autobusový jízdní řád po dobu uzavírky silnice přes Pasa

Email Tisk PDF

IJ04c

Společnost Oredo, která organizuje regionální dopravu, vydala informace o změnách pro cestující autobusovou dopravou po dobu uzavření silnice II/303 z Broumova do Police nad Metují od 1. do 31. srpna.

Strana 197 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře