Čtvrtek 2.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Případů, kdy si lidské hyeny vyberou starší občany, neubývá

Email Tisk PDF
Nepoustejte-vlkaFalešný brusič nožů, přeplatek za elektřinu či plyn, žízeň a řada dalších, to všechno jsou záminky, jak se k důvěřivým lidem vloudit do domácnosti. "Bohužel případů, kdy si lidské hyeny vyberou především starší občany, neubývá," připustila náchodská policejní mluvčí Jana Pecoldová.

Policisté náchodského regionu vyšetřují případ padělání peněz

Email Tisk PDF
bankovky-detailPolicisté náchodského regionu vyšetřují další případ padělání a pozměňování peněz. Koncem minulého týdne kdosi zaplatil padělanou tisícikorunou v regionální dopravní společnosti.

K zácpám na česko - polských hranicích kvůli fotbalovému mistrovství Euro nedochází

Email Tisk PDF
Nachod---01Při cestě fotbalových fanoušků na Euro 2012 do Polska na hraničních přechodech v Náchodě, Meziměstí či Otovicích u Broumova podle informací policie k zácpám nedochází.

Doubledecker, symbol olympijského Londýna, dnes přijede do Náchoda

Email Tisk PDF

double1

Symbol londýnské hromadné dopravy a zároveň symbol olympijského projektu Žijeme Londýnem, originální historický dvoupatrový autobus doubledecker, který brázdil dlouhá léta londýnské ulice, dnes přijede do Náchoda.

Náchodský starosta chce jednat se sprejery

Email Tisk PDF
sprej2"Rád bych se se sprejery sešel a vedl vážnou diskuzi o tom, jak dál. Nebráním se ani vzájemné dohodě, která bude přijatelná pro obě strany a možná vznikne i něco hezkého v místech, která si jasně vymezíme," uvedl starosta Náchoda Jan Birke s tím, že nyní očekává, že se někdo ze sprejerů ozve.

Policisté v Náchodě změří řidičům propustnost skel jejich automobilů

Email Tisk PDF
mericDopravní policisté z náchodského dopravního inspektorátu připravili pro řidiče preventivní akci, kteří si mohou zatmavení skel svých automobilů zdarma překontrolovat.

Senátoři připravili zákon proti těžbě břidlicových plynů. Ministr Chalupa by chtěl jen upravit staré zákony

Email Tisk PDF

senat

Senátoři Petr Pakosta, Jiří Oberfalzer a Pavel Trpák připravili zákon o zákazu těžby břidlicových plynů metodou hydraulického štěpení, která v posledních měsících hýbe i Broumovskem. Ministr životního postředí Tomáš Chalupa by chtěl jen upravit více než dvacet let staré zákony o geologických pracích, které s tímto typem průzkumu a těžby vůbec nepočítají.

Náchodský starosta Jan Birke: "Sportování je nejlepší formou prevence kriminality mládeže."

Email Tisk PDF

korfbal

"Sportování je nejlepší formou prevence kriminality mládeže a já budu i nadále sportovce podporovat," řekl minulou středu starosta Náchoda Jan Birke, když slavnostně přijal v obřadní síni náchodské radnice představitele a členy dvou náchodských sportovních klubů - plhovského Korfbalového clubu a SKK Primátor Náchod (kuželky).

Královéhradecký kraj se připravuje na nápor fanoušků fotbalového Eura 2012 v Polsku

Email Tisk PDF

stadion

Královéhradecký kraj se připravuje na nápor fanoušků fotbalového Eura 2012 v Polsku. Včera se kvůli tomu v Hradci Králové sešel hejtman Královéhradeckého kraje Lubomír Franc s maršálkem Dolnoslezského vojvodství Rafałem Jurkowlaniecem.

Strana 198 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře