Čtvrtek 2.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Krajští zastupitelé budou volit hejtmana a radní 19. listopadu

Email Tisk PDF

kralovehradecky-kraj

Ustavující schůze Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, která bude prvním jednáním krajských poslanců v novém volebním období 2012 – 2016 s volbami hejtmana a radních, se uskuteční v pondělí 19. listopadu od 10 hodin.

V Královéhradeckém kraji bude vládnout koalice sociálních demokratů s komunisty

Email Tisk PDF

kralovehradecky-kraj

Koaliční smlouvu o spolupráci ve vedení Královéhradeckého kraje pro příští čtyři roky včera podepsali zástupci České strany sociálně demokratické (ČSSD) a Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM). Hejtmanské křeslo obhájil Lubomír Franc.

Nabídka akcí na Náchodsku pro víkend od 9. do 11. listopadu

Email Tisk PDF

loutka1

Házená, fotbal i hokej, loutkové pohádky, opera z New Yorku v kině, ples, slavnosti v Červeném Kostelci a celá řada dalších akcí se na Náchodsku pořádá od 9. do 11. listopadu.

Kapesní zloději využívají nepozornosti lidí

Email Tisk PDF

kapsar

Kapesní zloději využívají nepozornosti lidí. Jenom v pondělí policisté z Náchodska přijali tři oznámení o krádeži peněženky. Vždy se jednalo o nepozornost okradeného. Všechna oznámení přijímali policisté z Obvodního oddělení policie v Jaroměři.

Deportaci Židů z Náchodska připomene vzpomínkový večer

Email Tisk PDF

deportace

Deportaci Židů z Náchodska připomene v pátek v 18 hodin vzpomínkový večer konaný v Husově sboru CČSH v Náchodě. V průběhu akce vystoupí vokální soubor Noach Ostrava a dětský pěvecký soubor Studánka z Police nad Metují.

Voda by se měla chránit. V Náchodě se na tom shodli muzikanti i politici

Email Tisk PDF

hrad

Včerejší večer v Náchodě byl ve znamení vody. Vody, která by se měla chránit a opatrovat. Na tom se shodli vystupující muzikanti, přítomní politici a podle bouřlivých ovací i naplněný sál Divadla Dr. J. Čížka.

Muž po havárii utekl do lesa

Email Tisk PDF

policie31

Šedesátiletý muž z Rychnovska v neděli havaroval u přehradní nádrže Rozkoš na Náchodsku. Ačkoli bylo krátce před druhou hodinou odpoledne, svědkové z druhého auta vypověděli, že Ford Fiesta kličkoval silnici ze strany na stranu a pak sjel do příkopu. Muž na policii nečekal a utekl do lesíku u přehradní nádrže.

Nejkrásnější juniorka České republiky je z Police nad Metují

Email Tisk PDF
tereKorunku nejkrásnější dívky České republiky v soutěži Miss Junior 2012 ve čtvrtek večer v sále Zámecké sýpky v Blansku získala osmnáctiletá Tereza Řehořová z Police nad Metují na Náchodsku.

Náchodský SWING slaví páté narozeniny

Email Tisk PDF

sving1Časopis Náchodský SWING je tu pro vás pět let. Listopadové číslo je proto tak trochu ve znamení výročí.

Strana 192 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře