Pátek 26.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Vandalové poničili cyklistické odpočívadlo

Email Tisk PDF

znak-na-aute

Policisté z obvodního oddělení v Náchodě hledají vandala, který poničil odpočívadlo na cyklostezce v Náchodě - Bělovsi. Pachatelovi vadil dřevěný stůl a kovový stojan na kola dokonce vytrhl z dlažby. 

Nabídka akcí na Náchodsku pro víkend od 2. do 4. listopadu

Email Tisk PDF

NAUTEKU

Divadelní představení, zahájení loutkářského festivalu, hokejový zápas či řadu výstav lze navštívit o víkendu od 2. do 4. listopadu na Náchodsku. Již dnes náchodské kino uvádí satelitní přenos z londýnského divadla. V pondělí vystoupí skupina Hradišťan v náchodském Beránku.

Letící kus ledu trefil čelní sklo protijedoucí dodávky

Email Tisk PDF

sklo1

Kus ledu, který odlétl z protijedoucího kamionu, vletěl v pondělí ráno mezi Českou Skalicí a Náchodem přímo na přední sklo dodávkového vozidla. Řidič dodávky neztratil kontrolu nad vozem a vše se obešlo bez zranění.

Třetí adventní neděli se nádvoří broumovského kláštera promění na předvánoční trh

Email Tisk PDF

adv1

Nádvoří benediktinského kláštera v Broumově se, stejně jako v loňském roce, na třetí adventní neděli, 16. prosince, od rána promění na předvánoční tržiště.

Z pátka na sobotu se zima přihlásila i v Náchodě

Email Tisk PDF
nachsnihPrvní letošní sníh začal na Náchodsku padat z pátka na sobotu. Nový sníh nejvíc potrápil fotbalisty. Divizní zápas Náchoda musel být kvůli špatnému terénu přeložen.

Zloděje vyplašily děti. Přesto vykradli další tři domy

Email Tisk PDF

cela

Při dobývání do jednoho z domků v Náchodě a jeho okolí zloděje vyrušily děti. Zloději tedy raději dál nepokračovali a z domku utekli bez toho, že by něco vzali. Během dopoledne však vykradli další tři domy.

Pančovaný alkohol ve Starostíně u Meziměstí obsahoval 40x víc methylalkoholu

Email Tisk PDF

alk11

Lahve s alkoholem, které policisté zajistili v místě bydliště 65letého muže ze Starostína u Meziměstí na Broumovsku, obsahovaly až 40x vyšší množství methylalkoholu, než je povoleno. Muž z Meziměstí je už mimo ohrožení života, lékaři však nevylučují trvalé následky.

Červený Kostelec navštívil z Británie starosta Warringtonu Steve Wright

Email Tisk PDF

war1

Město Červený Kostelec ve středu navštívil z starosta spřáteleného Warringtonu ve Velké Británii Steve Wright. 129. starosta dvousettisícového anglického města přijel na dlouho očekávanou návštěvu měst okresu Náchod, se kterými ho pojí partnerství, s chotí Julií a jedním z pracovníků svého úřadu, Kevinem Myellem.

Nabídka akcí na Náchodsku pro víkend od 26. do 28. října

Email Tisk PDF

pani

Několik slavností ke Dni vzniku samostatného československého státu, večerní prohlídka náchodského zámku, fotbal, loutkové divadlo či opera v kině. Na Náchodsku se o víkendu od 26. do 28. října pořádá celá řada akcí.

Strana 193 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře