Pátek 19.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Rekonstrukce náchodské nemocnice má stavební povolení

Email Tisk PDF

nemocnice

Chystaná rekonstrukce Oblastní nemocnice Náchod získala stavební povolení. Tento dokument vydal odbor výstavby a územního plánování náchodského městského úřadu 25. září a 27. září nabylo stavební povolení, které se týká první etapy modernizace největšího zdravotnického zařízení Královéhradeckého kraje, právní moci.

V Palackého ulici v Červeném Kostelci se opravuje propadlina způsobená prázdninovými dešti

Email Tisk PDF

kostelec

Palackého ulici v Červeném Kostelci již nebude hyzdit propadlina zeminy. Povodí Labe ji nechává v těchto dnech opravit, hotovo by mělo být nejpozději v průběhu příštího týdne.

Medvědi na náchodském zámku mají sponzory na žrádlo

Email Tisk PDF
medv1Medvědi Ludvík a Dáša, kteří jsou už řadu let velkou turistickou atrakcí na náchodském zámku, mají od úterý nové sponzory na jejich stravování.

Opilý mladík skončil s autem v rybníku

Email Tisk PDF

ryb1

Osmnáciletý mladík s jednou a půl promilí alkoholu v krvi v sobotu o půl šesté ráno nezvládl řízení a skončil i s autem v rybníku.

Pomník padlým v Horním Kostelci bude opraven

Email Tisk PDF

pomnik

Město Červený Kostelec pokračuje ve správě svého kulturního dědictví. V průběhu následujících týdnů bude opravován pomník padlým v Horním Kostelci. Ten je v současnosti v havarijním stavu, a to především z důvodu degradace pískovcových prvků.

Policisté v Jaroměři vyšetřují internetový podvod

Email Tisk PDF

prazdny-balicek

Policisté z obvodního oddělení v Jaroměři vyšetřují internetový podvod. Mladý muž přišel na policejní oddělení nahlásit, že mu někdo v balíčku na dobírku zaslal místo mobilního telefonu za 5 800 korun čistý list papíru.

Otravy alkoholem se Náchodsku i celému Královéhradeckému kraji zatím vyhnuly

Email Tisk PDF

vzorec

Případy otravy alkoholem a prodej či výroba lihovin kontaminovaných metanolem se Náchodsku i celému Královéhradeckému kraji zatím vyhnuly. Vyplynulo to z dnešního pracovního jednání složek bezpečnostní rady kraje a zástupců zemědělské a potravinářské inspekce, krajské hygienické stanice či celních úřadů. Tu svolal hejtman Královéhradeckého kraje Lubomír Franc v souvislosti s otravami metylalkoholem v jiných krajích.

Dopravní nehoda: Chodkyně zemřela v nemocnici

Email Tisk PDF

scania

Na silnici I. třídy v Náchodě se ve středu stala tragická dopravní nehoda. Řidič (32 let) nákladního vozidla s tahačem zn. Scania, jedoucí ulicí Pražská ve směru od České Skalice, zřejmě přehlédl chodkyni, se kterou se střetl. Ta po převozu do nemocnice zemřela.

Na opravené oddělení gastroenterologie v Trutnově se v pondělí vrátí pacienti

Email Tisk PDF

gastro

Pohodlnější a kvalitnější péči, větší klid i soukromí budou mít od pondělí pacienti oddělení gastroenterologie (léčení chorob trávicího ústrojí) Oblastní nemocnice v Trutnově díky právě skončené rekonstrukci. Ta proběhla během dvou letních měsíců a vyšla Královéhradecký kraj na necelých 5 milionů korun.

Strana 196 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře