Čtvrtek 2.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Nabídka akcí pro víkend od 19. do 21. října na Náchodsku

Email Tisk PDF

moskva

Křesťanské dny v Červeném Kostelci, divadlo v České Skalici, závody v běhu, loutkové divadlo, fotbal a házená v Náchodě. To je jen zlomek akcí, které se pořádají o víkendu od 19. do 21. října na Náchodsku.

Zamčené auto zloděj otevřel kamenem

Email Tisk PDF

vloupani_vozidlo

Policisté z obvodního oddělení v České Skalici pátrají po dosud neznámém pachateli, který se noci ze čtvrtka 11. na pátek 12. října v České Skalici po rozbití zadního okna zaparkovaného Land Roveru vloupal do jeho interiéru.

Nové krajské zastupitelstvo zvolí hejtmana a Radu Královéhradeckého kraje začátkem listopadu

Email Tisk PDF

kraj

První ustavující zasedání nově zvoleného Zastupitelstva Královéhradeckého kraje se uskuteční ve dnech od 6. do 10. listopadu. Zsatupitelé si zvolí nového hejtmana a krajské radní. Krajské volby vyhrála ČSSD před KSČM a Koalicí pro Královéhradecký kraj - KDU ČSL - HDK – VPM.

O senátorovi z Náchodského obvodu se rozhodne ve 2. kole. Volby do zastupitelstva kraje vyhráli sociální demokraté před komunisty

Email Tisk PDF

volbicky

O místo senátora v Parlamentu České republiky se za týden, ve 2. kole, utká Lubomír Franc (ČSSD) a komunistka Soňa Marková. Volby do zastupitelstva Královéhradeckého kraje vyhrála Česká strana sociálně demokratická (ČSSD), těsně před Komunistickou stranou Čech a Moravy (KSČM).

Děti z náchodské Mateřské školy v Komenského ulici dostaly k užívání nově zvelebenou zahradu

Email Tisk PDF

zahr1

Za účasti představitelů města Náchoda - starosty Jana Birke a místostarostů Tomáše Šuberta a Drahomíry Benešové - se v úterý uskutečnilo slavnostní předání zvelebené školní zahrady v Mateřské škole v Komenského ulici do užívání samotným dětem.

Policisté z náchodského dopravního inspektorátu žádají o pomoc při vyšetřování dopravní nehody v Jaroměři

Email Tisk PDF

policie

Policisté z náchodského dopravní inspektorátu žádají o pomoc při vyšetřování dopravní nehody, k níž došlo v Jaroměři počátkem října letošního roku.

Sportovní kluby v Náchodě se dočkají peněz z hazardu

Email Tisk PDF

judo

Podle informace náchodské tiskové mluvčí Niny Adlof městští radní na svém úterním jednání projednali rozdělení dotace z finančních prostředků z výnosu ze sázkových her sportovním klubům. Jedná se o rozdělení částky ve výši tři miliony korun.

Volební okrsky v Náchodě a pravidla voleb

Email Tisk PDF

volb

Volby do krajského zastupitelstva ze kterého následně vzejde hejtman Královéhradeckého kraje a volby do Senátu Parlamentu České republiky se konají 12. a 13. října. Zveřejňujeme základní pravidla pro voliče a přehled volebních okrsků v Náchodě.

Volit do Senátu mají letos možnost voliči z volebního obvodu Náchod

Email Tisk PDF

senat

V nadcházejících volbách do Senátu Parlamentu České republiky, které se uskuteční (stejně jako volby do krajských zastupitelstev) 12. a 13. října 2012, mohou po šesti letech volit svého kandidáta voliči z volebního obvodu Náchod.

Strana 195 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře