Čtvrtek 2.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

První případ otravy metylalkoholem v Královéhradeckém kraji je z Broumovska

Email Tisk PDF
alk55První případ otravy metylalkoholem v celém Královéhradeckém kraji je z Broumovska. Náchodští policisté prověřují veškeré okolnosti, které vedly k prvnímu potvrzenému případu otravy metylalkoholem, a to u 65letého pacienta, který je od neděle hospitalizovaný v nemocnici v Broumově. Muž je v tuto chvíli podle sdělení lékařů mimo ohrožení života.

Hronov: Majitelé psů se už nemohou vymlouvat, když jejich pes znečistí veřejné prostranství

Email Tisk PDF

sacek

Majitelé psů se v Hronově už nemohou na nic vymlouvat, když jejich pes znečistí veřejné prostranství. Technické služby města v uplynulých dnech namontovaly k některým odpadkovým košům v centru města Hronova schránky se sáčky na psí exkrementy.

Žena našla v Olešnici u Červeného Kostelce zkorodovanou munici

Email Tisk PDF

policie

Nález předmětu připomínajícího dělostřelecký granát, nahlásila v neděli na operační policejní středisko náhodná svědkyně z lokality Olešnice u Červeného Kostelce. Munice ležela u plotu opuštěné stodoly, nedaleko trati psích závodů, které se pořádaly téhož odpoledne.

Motorkář nehodu u Červeného Kostelce nepřežil

Email Tisk PDF

nehoda

Devětatřicetiletý muž na motocyklu Kawasaki Ninja v sobotu vážně havaroval u Červeného Kostelce. Náraz do stromu nepřežil.

Sabina Machačová z Jaroměře bude ve finále boje o titul Královna věnných měst

Email Tisk PDF

mesto

Sedmnáctiletá Sabina Machačová bude reprezentovat Jaroměř v soutěži o titul Královna věnných měst. Volba se uskuteční v úterý 13. listopadu v Hradci Králové a Sabina bude soupeřit s osmi dívkami z dalších měst. Kromě odborné poroty má šanci zasáhnout do soutěže i veřejnost emailovým hlasováním.

Policisté varují návštěvníky hřbitovů před zloději

Email Tisk PDF

hroby

Policisté z obvodního oddělení v Náchodě pátrají po zloději, který ve čtvrtek kradl na hřbitově v Náchodě. Zároveň upozorňují před blížícími se svátky na zvýšenou opatrnost při návštěvě hřbitovů.

Lubomír Franc se po 2. kole voleb stal senátorem za náchodský volební obvod

Email Tisk PDF
franc111Současný hejtman Královéhradeckého kraje, čerstvě zvolený krajský zastupitel a člen České strany sociálně demokratické Lubomír Franc byl ve 2. kole senátních voleb zvolen novým senátorem do Senátu Parlamentu České republiky za volební obvod Náchod.

Soňa Marková a Lubomír Franc. Jeden z nich se stane po 2. kole voleb senátorem

Email Tisk PDF

senat

Soňa Marková, poslankyně Parlamentu České republiky, členka Komunistické strany Čech a Moravy a sociální demokrat a současný hejtman Královéhradeckého kraje Lubomír Franc. To jsou dva kandidáti, mezi kterými se v pátek 19. října a v sobotu 20. října rozhodne ve 2. kole senátních voleb o postu senátora za náchodský volební obvod.

Řidička po smyku skončila mimo silnici

Email Tisk PDF

Nachod1

Řidička osobního automobilu Škoda Felicia z Červeného Kostelce, jedoucí v úterý před polednem v Náchodě po silnici třetí třídy Za Kapličkou, nezvládla průjezd prudkou pravotočivou zatáčkou a dostala smyk. Vyjela vlevo mimo vozovku, kde se s vozem převrátila na levý bok.

Strana 194 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře