Pátek 26.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Muž z Náchodska vylákal z lidí miliardu korun

Email Tisk PDF

cela

Kriminalisté Odboru hospodářské kriminality Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje ve spolupráci se zásahovou jednotkou zadrželi v úterý v Praze 68letého muže z Náchodska. Muž je podezřelý, že v uplynulých osmi letech podvodným způsobem vylákal ze zhruba 1 700 poškozených částku téměř 1 miliardu korun. 

Nabídka akcí na Náchodsku pro víkend od 1. do 3. března

Email Tisk PDF

kanta

Vernisáže dvou výstav v náchodské galerii, promítání filmu, keramická dílna, loutkové divadlo či zahájení výtvarné přehlídky. Několik těchto akcí je připraveno na víkend od 1. do 3. března na Náchodsku.

Češi a Poláci podepsali záchranný plán poskytnutí příhraniční pomoci

Email Tisk PDF

wr1

Další krok ke vzájemné pomoci v příhraničních oblastech Královéhradeckého kraje a Dolnoslezského vojvodství učinili v pondělí 25. února ve Wroclawi představitelé Královéhradeckého kraje,  Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje (dále jen HZS Královéhradeckého kraje) a Dolnoslezského vojvodství, Krajského velitelství Státní požární ochrany (dále jen KW PSP) ve Wroclawi.

Kulturní a sportovní nadace města Náchoda udělila ceny v oblasti kultury a sportu

Email Tisk PDF

kapusta

Slavnostní udělování cen v oblasti kultury a sportu osobnostem, které se významnou měrou zasloužily o propagaci města Náchoda, včetně udíleného ocenění Talent roku, se stává tradičním slavnostním vyvrcholením činnosti nadace. Každoročně je tato událost součástí Reprezentačního plesu města Náchoda.

Foťte se v pražském metru s královskými věnnými městy!

Email Tisk PDF

venna

Královská věnná města se během měsíců března a dubna 2013 prezentují v cityligt vitrínách na 15 místech v různých stanicích pražského metra. Hledejte, foťte a pošlete fota citylightů (reklamních vitrín se zadaným obsahem) s popisem místa (název stanice metra) včetně svého kontaktu.

Cestujícího srazil přijíždějící vlak. Má jen pohmožděnou ruku

Email Tisk PDF

vlak

Ve středu o půl osmé ráno zachytil v kolejišti nádraží v Červeném Kostelci právě přijíždějící vlak 33letého muže z Náchodska. Střet s jedoucí vlakovou soupravou odnesl jen pohmožděnou rukou.

Nabídka akcí na Náchodsku o víkendu od 22. do 24. února

Email Tisk PDF

karnev

Výstava domácího zvířectva, loutkové divadlo, koncert symfonického orchestru, plesy, házená, volejbalový turnaj, promítání filmu z festivalu Jeden svět, Hodina Země či karneval na ledě. Na Náchodsku je o víkendu od 22. do 24. února připravena celá řada akcí.

Vedení Červeného Kostelce se setkalo s novým ředitelem krajského ředitelství policie

Email Tisk PDF

pol

Nový ředitel Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje Jan Švejdar navštívil červenokosteleckou radnici. Doprovod mu zajistil vedoucí Územního odboru Náchod Krajského ředitelství David Fulka.

Rodina se přiotrávila oxidem uhelnatým

Email Tisk PDF

co

Záchranná služba vyjela v sobotu do rodinného domku ve Lhotě u Červeného Kostelce, kde se přiotrávili dvě malé děti a jejich rodiče kysličníkem uhelnatým ze špatně fungujícího kotle. Duchapřítomnost otce, který otevřel okna a zavolal záchranku, předešla tragédii.

Strana 180 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře