Pátek 19.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Dva opilci v Červeném Kostelci poničili okapové svody na několika domech

Email Tisk PDF

medene-okapy

Únorový případ otrhaných a poškozených okapových svodů v Červeném Kostelci těchto dnech objasnili, společně s kriminalisty, policisté z místní policejní stanice a hronovského obvodního oddělení. Při návratu z restaurace v noci z 23. na 24. února tam dva hronovští muži z budovy divadla, základní školy a dalších domů v přilehlé ulici otrhali a poničili převážně měděné okapové svody. Škoda byla vyčíslena na 25 tisíc korun.

Televizní magazín Královéhradeckého kraje U nás v kraji zve do Broumova na Lotranda

Email Tisk PDF

klas1

Televizní magazín U nás v kraji natočil krátký turistický spot s pozvánkou do Broumova a místního kláštera. Královéhradecký kraj považuje benediktinský broumovský klášter za jednu z největších zajímavostí a zároveň kulturních památek náchodského okresu. Předem objednané prohlídky zde provádí loupežnický synek Lotrando.

Červený Kostelec navštíví delegace z německého Uchte

Email Tisk PDF

delegace

Dnes navštíví Červený Kostelec delegace z německého Uchte, partnerského města polských partnerů ze Ząbkowic. Na slavnostní návštěvě si zástupci německého města prohlédnou nejen Červený Kostelec, ale i blízké okolí. Setkání, kterému předcházela návštěva červenokosteleckého vedení v Německu, skončí v neděli 28. dubna.

Dopravní policisté si počíhali na noční jezdce

Email Tisk PDF

radar-1

Policisté sledují v poslední době zvýšený počet porušování dopravních předpisů, a to především na mezinárodní silnici 1/33 vedoucí z Hradce Králové přes Náchod do sousedního Polska. Svůj zvýšený dohled dopravní a pořádková policie odstartovala již v minulý pátek, kdy od 20 hodin večer do 4 hodin ráno přistihla celkem 57 řidičů, kteří porušili zákon.

Nabídka akcí na Náchodsku pro víkend od 26. do 28. dubna

Email Tisk PDF

prokop

Beseda, vernisáž výstavy a divadlo v Náchodě, koncert Michala Prokopa v Červeném Kostelci, Ovčácké slavnosti v Ratibořicích či nedělní čaje v Novém Městě nad Metují. To je jen zlomek akcí, které se pořádají o víkendu od 26. do 28. dubna na Náchodsku.

Policie hledá svědky dopravní nehody v Novém Městě nad Metují

Email Tisk PDF

Nove-Mesto-nad-Metuji

V pátek 19. dubna ve 12:40 hodin došlo v Novém Městě nad Metují na křižovatce ulic Náchodská a Na Strážnici k dopravní nehodě osobního automobilu tmavě zelené nebo modré barvy a chodkyně na přechodu pro chodce. Policisté žádají svědky, kteří dopravní nehodu viděli, popřípadě k ní mohou podat bližší informace, aby je podali na bezplatnou linku 158 nebo přímo stálé službě dopravních nehod, Dopravního inspektorátu Náchod, na telefonu 974 534 254.

Hejtmani a hasiči diskutovali v Náchodě s představiteli Dolnoslezského vojvodství

Email Tisk PDF

has1

Ve čtvrtek se v Náchodě sešli představitelé Královéhradeckého, Libereckého, Pardubického a Olomouckého kraje a polského Dolnoslezského vojvodství. V obřadní síni náchodské radnice diskutovali hejtmani s vojvodou Dolnoslezského vojvodství a ředitelé hasičských záchranných sborů o vzájemné spolupráci.

Skupina Slováků v rodinných domcích a bytech nakradla za víc než milion

Email Tisk PDF

kr1

Náchodským policistům se ve spolupráci s chrudimskými a hradeckými kolegy podařilo zadržet čtyřčlennou skupinu Slováků, která se na území České republiky vloupávala do rodinných domků a bytů a jejich majitelům způsobila škodu za více než 1 milion korun. 

Sportovci Červeného Kostelce za rok 2012 se staly Tereza Rudolfová a tým volejbalových juniorek

Email Tisk PDF

krat1

Červený Kostelec ocenil v pátek nejlepší sportovce za rok 2012. Stalo se tak v malém sále Divadla J. K. Tyla za přítomnosti vedení města a české sportovní legendy Jarmily Kratochvílové. Nejlepším sportovcem, nebo lépe sportovkyní, se stala vytrvalostní závodnice Tereza Rudolfová (terénní triatlon, půlmaraton) a nejlepším kolektivem byly vyhlášeny juniorky volejbalového oddílu TJ Červený Kostelec.

Strana 173 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře