Čtvrtek 2.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Nabídka akcí na Náchodsku pro víkend od 15. do 17. února

Email Tisk PDF

orient

Soutěž břišních tanečnic, satelitní přenos opery, divadlo, hudební koncert, loutkové divadlo či halový fotbalový turnaj. Na Náchodsku se o víkendu od 15. do 17. února pořádá řada akcí.

Husté sněžení včera komplikovalo dopravu na Náchodsku

Email Tisk PDF

snez2

Včerejší přívaly sněhu na některých místech podstatně zkomplikovaly silniční dopravu na Náchodsku. Kromě zablokované silnice přes Pasa mezi Broumovem a Policí nad Metují došlo i k několika dopravním nehodám.

Kapsáři obrali mladou maminku ve vlaku i starou paní v supermarketu

Email Tisk PDF

kradz-penezenky

Policisté pátrají po zlodějích, kteří v pondělí okradli mladou maminku s kočárkem ve vlaku a starou paní v supermarketu. Policisté opět upozorňují na zásady bezpečného chování a prevence. Tašky a kabelky je dobré mít stále pod dozorem, peněženky a doklady nedoporučují ukládat do vrchních, snadno dostupných kapes.

Královéhradecký kraj turisty baví

Email Tisk PDF

29Ostas

Královéhradecký kraj obsadil dvě druhá místa v anketě Kraj mého srdce 2012, ve které hlasovali lidé o turisticky nejoblíbenější region České republiky. Vítězové byli vyhlášeni na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu Holiday World v Praze. Účastníci ankety hlasovali na internetu v sedmi kategoriích volnočasových aktivit.

Zloděj kradl ve sběrných surovinách měď. Vzal však pouze potaženou ocel

Email Tisk PDF

medene-draty

Policisté z obvodního oddělení v Náchodě pátrají po dosud neznámém pachateli, který v právě uplynulém víkendu kradl ve sběrných surovinách. Sáhl však po potažené oceli.

Při masopustnímu reji s maškarami skotačila i těhotná jeptiška

Email Tisk PDF

mas4

Masopust. Svátek hodování, při kterém je třeba se dosyta najíst, protože pak následuje dlouhý čtyřicetidenní půst. Stejně jako na jiných místech v zemi také v areálu Barunčiny školy v České Skalici v sobotu v souladu s tradicí vypuklo pravé masopustní veselí.

Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešované ženě

Email Tisk PDF

HOSPODK

Policie České republiky v Trutnově žádá touto cestou širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešované dvaadvacetileté ženě, která začátkem února letošního roku odešla z místa svého trvalého pobytu neznámo kam a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu.

Od televize vyhořel rodinný dům ve Velkém Poříčí u Hronova

Email Tisk PDF

poz1

K ohlášenému požáru rodinného domu vyjeli v neděli časně ráno hasiči do Pašťálkovy ulice ve Velkém Poříčí u Hronova. Vyšetřovatelé zjistili, že v obývacím pokoji došlo k výbuchu televizoru a následnému požáru.

Křesadlo - cena pro obyčejné lidi, kteří dělají neobyčejné věci

Email Tisk PDF

kresadlonachod2

Křesadlo 2012 je dobrovolnická cena pro obyčejné lidi, kteří dělají neobyčejné věci, pomáhají tam, kde je třeba a to ve svém volném čase a bez nároku na honorář. Do konce února můžete posílat nominace, slavnostní vyhlášení bude 11. dubna v Městském divadle Dr.J.Čížka v Náchodě.

Strana 181 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře