Čtvrtek 25.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Požár poškodil půdní prostor rodinného domu, dva lidé se nadýchali kouře

Email Tisk PDF

jaro1

Pět jednotek hasičů likvidovalo v sobotu odpoledne požár obytného domu v ulici Obránců míru v Jaroměři. Požár poškodil půdní prostor rodinného domu. Při pokusu o uhašení se dva muži se nadýchali kouře.

Starosta Birke a policejní prezident Červíček ocenili náchodské policisty

Email Tisk PDF

pol1Starosta města Náchoda Jan Birke se u příležitosti návštěvy policejního prezidenta Martina Červíčka rozhodl zavést novou tradici – udělit ocenění vybraným náchodským policistům za přínos pro město Náchod.

Autobusový jízdní řád pro objízdnou trasu na lince Náchod - Broumov

Email Tisk PDF

obj1

V úterý 2. dubna, v den zahájení uzavírky silnice II/303 z důvodu rekonstrukce úseku přes Pasa mezi Broumovem a Policí nad Metují, začne platit objízdný jízdní řád pro autobusovou linku na trase Náchod - Broumov.

Muž stíhaný v Německu za loupež byl zadržen v Novém Městě nad Metují

Email Tisk PDF

pouta

Ve středu v časných ranních hodinách zadrželi na základě Evropského zatýkacího rozkazu královéhradečtí kriminalisté 39letého muže z Pardubicka, který se ukrýval u své přítelkyně v Novém Městě nad Metují. Muž je podezřelý, že se v Německu dopustil loupežného přepadení.

Nabídka akcí na Náchodsku pro víkend od 29. do 31. března

Email Tisk PDF

esmeralda

Výstava vláčků, keramiky a skla, loutkové divadlo, volejbal veteránů nebo balet v kině. Na Náchodsku se o velikonočním víkendu pořádá několik akcí pro trávení volného času.

Novoměstské sportovkyně cvičily v Dusznikách Zdrój

Email Tisk PDF

cviceni1

Duszniki Zdrój je partnerským městem Nového Města nad Metují od roku 1997. V loňském roce byla v Dusznikách vytvořena tzv. Zelená stezka zdraví, kde jsou v lázeňském parku umístěny různé posilovací stroje. Každou sobotu zde probíhá kondiční cvičení s trenérem a v sobotu se tohoto cvičení účastnily i cvičenky ze Sportovního centra v Novém Městě nad Metují.

Vzdělávací seminář odstartoval projekt Lotři na dobré Cestě

Email Tisk PDF

lot1

Vzdělávací seminář Aktivní občané a média odstartoval 16. března zcela výjimečný projekt s názvem Lotři na dobré Cestě, který je společnou aktivitou občanského sdružení Cesta a dětského vodáckého oddílu Lotři.

Dětský parlament novoměstských základních škol letí do partnerského města Hilden

Email Tisk PDF

Parlament1

V rámci mezinárodních vztahů přijal novoměstský dětský parlament pozvání z partnerského města Hilden. Ve dnech 24. - 28. dubna navštíví dvanáct členů Dětského parlamentu a čtyři učitelé novoměstských základních škol toto německé partnerské město.

Starosta Birke diskutoval z účastníky semináře Mysli globálně, jednej lokálně

Email Tisk PDF

semi1

V obřadní síni náchodské radnice v pátek starosta Náchoda Jan Birke přijal účastníky mezinárodního semináře Think global, act local -  Mysli globálně, jednej lokálně. Více než dvě desítky účastníků semináře z deseti zemí pak měly možnost se starostou diskutovat o celé řadě témat během společného oběda a následného setkání v prostorách radnice. 

Strana 176 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře