Čtvrtek 2.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Klienti stacionáře Cesta dostali k narozeninám nový automobil

Email Tisk PDF

auto1Klienti stacionáře Cesta v Náchodě-Bělovsi dostali v pátek obrovský dárek. Z rukou zástupce firmy Kompakt spol. s r.o., která organizuje projekty se zaměřením na vozový park pro dětské domovy, sociální ústavy, školy a další zařízení pečující o hendikepované děti a dospělé, převzali představitelé o.s. Cesta klíče a doklady od nového automobilu Renault Master. Tento "sociální automobil" nahradí dosluhující vůz a bude sloužit klientům stacionáře.

Delegace z Küsnachtu darovala červenokostelecké městské policii služební auto

Email Tisk PDF

svic1

Delegace ze švýcarského partnerského města Küsnacht v pátek předala Červenému Kostelci policejní služební auto. Strážníci městské policie tak budou moci nově jezdit Volvem XC 70.

V kajaku do bazénu. Handicapované děti si poprvé vyzkouší vodáctví

Email Tisk PDF

lotri na dobre ceste

Ke správnému dětství patří i letní výlety po českých řekách. Pro handicapované děti byla ale dosud jízda na lodi nedostupná. To chce změnit společný projekt vodáckého oddílu Lotři a sdružení Cesta, které pečuje o handicapované děti. Jako první krok se budou děti seznamovat s loděmi v náchodském bazénu.

Řidiče zřejmě přemohla únava. Na místě nehody zasahoval i vrtulník

Email Tisk PDF

hav1

Vlivem únavy havaroval ve čtvrtek odpoledne v Hronově v Hostovského ulici 64letý řidič vozidla Renault Clio. Na místo přiletěl zasahovat i vrtulník Integrovaného záchranného systému.

Náchod zvyšuje kvalitu veřejných služeb

Email Tisk PDF

nachod111

Město Náchod realizuje od února 2013 do června 2015 projekt s názvem Zvýšení kvality veřejných služeb v Náchodě. Cílem projektu je zvýšit efektivnost vykonávaných činností územní veřejné správy a veřejných služeb a zlepšit kvalitu řízení a managementu úřadu a zvýšení transparentnosti a otevřenosti úřadu vůči občanům.

Pečovatelská služba v České Skalici nabízí pomoc seniorům

Email Tisk PDF

stredni

Město Česká Skalice je zřizovatelem pečovatelské služby, která nabízí pomoc především seniorům. V roce 2012 ji nejčastěji využívali obyvatelé města nad 70 let věku. Umožňuje jim, aby mohli zůstávat ve svém přirozeném prostředí, svých domácnostech, mezi sobě blízkými, i když už jim narůstající obtíže spojené s věkem a zhoršujícím se zdravotním stavem přinášejí v každodenním životě mnohá úskalí.

Při víkendových akcích na Náchodsku se představí řada známých umělců

Email Tisk PDF

plav

Dan Bárta, Robert Balzar, Heidi Janků, Marcela Holanová, Bohuš Matuš, Martin Maxa, Zdeněk Podskalský či Lumír Olšovský. To je jen zlomek známých osobností z oblasti kultury, které se o víkendu od 22. do 24. března představí na akcích na Náchodsku.

Pozvánka na Základní kurz poslušnosti a ovladatelnosti psů

Email Tisk PDF

pes2

Základní kynologická organizace Náchod – Sport zve zájemce k již tradičnímu jarnímu výcvikovému kurzu, který obsahuje deset lekcí a začíná v neděli 7. dubna.

Zloděj z trezorů firmy ukradl přes sto tisíc korun

Email Tisk PDF

pachatel-vloupani

Náchodští kriminalisté pátrají po dosud neznámém pachateli, který se v noci ze 13. na 14. března 2013 vloupal do jedné obchodní firmy v Náchodě a ze dvou příričních trezorů ukradl přes sto tisíc korun.

Strana 177 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře