Neděle 19.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Náchod zaplavila krása a ladnost pohybů mažoretek. Konalo se zde semifinále Mistrovství České republiky

maz1Na Zimním stadionu v Náchodě se v neděli konalo semifinále 20. ročníku Mistrovství České republiky v mažoretkovém sportu. Ty nejlepší mažoretky, které do Náchoda přijely z celé republiky, se kvalifikovaly do červnového finále. Úspěch zde už slibuje nominaci na 1. otevřené Mistrovství světa 2013, které se na přelomu srpna a září koná v Praze.

První cyklisty pozdraví na cestě z Hradce do Kuksu hejtman, varhaník i Albrecht z Valdštejna

kuks

Že stojí za to vyrazit na kole či pěšky z Hradce Králové ke Kuksu proti proudu Labe, vědí znalci už dávno. Někteří nedočkaví kolaři si některé nové úseky unikátní stezky pro pěší a cyklisty vedoucí po malebném labském břehu už stačili s předstihem projet, ale oficiálně se jedna z nejdelších souvislých stezek pro cyklisty a bruslaře v Královéhradeckém kraji otevře až dnes. Od pátku má stavba platnou kolaudaci.

Náchod pokračuje v bodovém okrádání týmů z nejvyšších pater tabulky. Před čtrnácti dny odjelo z Bělovsi s prázdnou třetí Mšeno, v sobotu jen s bodem druhá Kutná Hora

nachf

Fotbalistům Náchoda se daří proti týmům z horních pater tabulky. Před čtrnácti dny Náchod porazil třetí Mšeno, v sobotu v 25. kole divize C remizoval s Kutnou Horou, která je na druhém místě.

Každá náchodská mažoretka odjela z Hořic s medailí

mazoretkyMažoretková skupina MONA Náchod se v neděli zúčastnila své druhé letošní kvalifikace na Mistrovství České republiky v mažoretkovém sportu v Hořicích. Každá z náchodských děvčat odjížděla z hořické sportovní haly gymnázia minimálně s jednou medailí na krku a postupem do semifinále, které se koná 19. května v Náchodě.

Žáci i dorostenci v Náchodě soutěžili v disciplínách požárního sportu

poz1

Na dětském dopravním hřišti v Náchodě - Bělovsi se v sobotou odehrál XI. ročník pohárové soutěže kolektivů starších a mladších žáků Memoriál Jirky Beka v disciplínách CTIF (požární útok a štafeta na 400 m dle pravidel CTIF) a IV. ročník pohárové soutěže jednotlivců - dorostenců a dorostenek Běloveský kilo (běh na 100 m s překážkami). 

Volejbalový turnaj O pohár Jestřebích hor: 185 hráček, 25 trenérů a 1. a 3. místo pro Červený Kostelec

jestrebi1

Minulý víkend se v Červeném Kostelci odehrál volejbalový mezinárodní turnaj starších žákyň, kadetek a juniorek O pohár Jestřebích hor. Turnaje se zúčastnilo téměř 200 hráček, které koučovalo 25 trenérů či asistentů. Ve velké konkurenci získaly domácí starší žačky bronz a kadetky svou kategorii dokonce vyhrály.

Petanque klubu Stolín začala sezóna turnajů. Vrcholem bude Mistrovství republiky mužů

petTitl

Petanque klubu Stolín (část Červeného Kostelce) začala v těchto dnech sezóna turnajů. Členové klubu začali soutěžit a některé turnaje sami pořádají. Vrcholem bude koncem června Mistrovství České republiky mužů, které PEK Stolín spolu S ČAPKEM (Česká asociace petanque klubů) pořádá. Vítěz bude reprezentovat ČR v roce 2014 na Mistrovství světa v Thajsku.

Strana 30 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře