Sobota 11.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Oblastní nemocnice Náchod projde další částečnou rekonstrukcí

Email Tisk PDF

nem1Budovy A, D v dolním areálu a budova B v horním areálu Oblastní nemocnice Náchod, a.s., se dočkají další částečné rekonstrukce, která zajistí lepší využití stávajících prostor. Realizaci provede společnost CE-ING, s.r.o. Celková cena zakázky je více jak 14,3 milionu korun bez DPH.

Náchodské radnici bude vládnout čtyřkoalice

Email Tisk PDF

birkeČtyřkoalice ve složení ODS a STAN, KDU-ČSL a Patrioty města Náchoda v čele s vítěznou ČSSD se dohodla na vzájemné spolupráci na náchodské radnici v následujících čtyřech letech. Jako starosta bude ve funkci již potřetí pokračovat Jan Birke.

Humanitární pomoc poputuje do Indie

Email Tisk PDF

humV pondělí 8. října večer se bude v Červeném Kostelci v prostorách firmy Batist Medical plnit už 33. kontejner zdravotnickým materiálem. Ten bude druhý den odeslán do Indie.

Město Trutnov a nemocnice se dohodly na spolupráci

Email Tisk PDF

Podpis memoranda 1Město Trutnov a Oblastní nemocnice Trutnov, a. s., se domluvily na vzájemné spolupráci. Jejich představitelé tak podepsali memorandum. Cílem je spokojenost občanů města i klientů nemocnice.

Náchodské ulice budou brázdit šetrné elektrobusy

Email Tisk PDF

elektrobusy 1Dnes dopoledne byly na Masarykově náměstí v Náchodě slavnostně pokřtěny vedením města Náchoda v čele se starostou Janem Birke, zástupci společnosti CDS s.r.o. Náchod v čele s ředitelem Zdeňkem Pouznarem, ředitelem osobní dopravy Robertem Patzeltem a zástupcem dodavatelské firmy SOR Jiřím Daňsou dva zbrusu nové elektrobusy značky SOR, které byly pořízeny díky úspěšné žádosti o dotaci v Integrovaném regionálním operačním programu vyhlášeném Ministerstvem pro místní rozvoj. Obě vozidla byla pokřtěna pro Náchod velmi výstižnými jmény – Irena a Danny.

Nová ambulantní rehabilitace náchodské nemocnice zlepší práci lékařů i komfort pacientů

Email Tisk PDF

P1070258Zatímco ve zbytku areálu náchodské nemocnice pokračují stavební práce na její modernizaci, nové prostory pro ambulantní rehabilitaci mohou začít sloužit pacientům. Přístavbu budovy lůžkové rehabilitace za více jak 16 milionů korun dnes oficiálně otevřeli zástupci Královéhradeckého kraje a Oblastní nemocnice Náchod. Dalších 15 milionů korun kraj vynaloží na doplnění technického vybavení rehabilitace.

Zfušovaný průzkum "Obce v datech" poškodil jméno města Trutnova

Email Tisk PDF

Na základě ohlasů na sociálních sítích považuje vedení města Trutnova za nutné poukázat na nedávno zveřejněný, ovšem zcela neobjektivní průzkum. Projekt "Obce v datech" hodnotil kvalitu života v českých městech. Trutnov se dle jeho výsledků nachází až v druhé polovině všech obcí. Získání dat, způsob výpočtu indexů, nejasná komunikace a obhajoba autorů průzkumu jsou pro vedení města Trutnova jasným důkazem, že výsledky jsou irelevantní a zavádějící.

S výběrem střední školy a budoucího povolání pomohou opět Prezentace středních škol a zaměstnavatelů

Email Tisk PDF

prezentaceBěhem října a listopadu 2018 se postupně ve všech bývalých okresních městech Královéhradeckého kraje uskuteční akce, která je určena zejména žákům osmých a devátých tříd základních škol a jejich rodičům. Inspirativní Prezentaci středních škol a zaměstnavatelů organizuje už čtvrtým rokem Krajská hospodářská komora Královéhradeckého kraje společně s Královéhradeckým krajem.

V Náchodě uctili památku Olgy Havlové

Email Tisk PDF

IMG 4133 3200V roce 2018 by se manželka prvního českého prezidenta Václava Havla – Olga dožila 85 let. Při této příležitosti bude po celé České republice vysazeno 85 stromů dobré vůle. Město Náchod má tu čest být jedním z vybraných měst, kde byl strom z projektu Výboru dobré vůle – Nadace Olgy Havlové vysazen.

Strana 12 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře