Sobota 11.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Policie hledá svědky incidentu, kdy opilý chodec blokoval ulici

Email Tisk PDF

op4Vzhledem k nově získaným rozporným informacím policisté potřebují získat případná další svědectví. Policisté v současné době intenzivně prověřují, zda se incident udál podle původního popisu, zejména jakým způsobem se muž dostal na kapotu vozu a jak celý incident probíhal. Potřebovali by zjistit co nejvíce informací, jak k celé události došlo. Žádají proto všechny případné svědky, kteří byli v úterý 1. května 2018 v době události (00.35 hodin) v Palackého ulici a mohli by k ní podat svá svědectví, aby se přihlásili na obvodní oddělení policie v Jaroměři, buď osobně nebo na telefonicky na číslo 974 534 741.

Přechody pro chodce v Náchodě během května prokouknou

Email Tisk PDF

IMG 8284Náchodští radní rozhodli v polovině dubna o obnovení vodorovného dopravního značení na přechodech pro chodce, které jsou umístěny na městských komunikacích. V měsíci květnu tak bude prováděna oprava nátěru na více než 50 přechodech ve městě. Tyto práce za celkem 90 tisíc korun provede firma Dopravní značení Náchod s.r.o.

Na kruhovém objezdu srazil osobní automobil cyklistu

Email Tisk PDF

cykllV úterý 24. dubna 2018 v 6:30 hodin vyjížděli policisté k dopravní nehodě cyklisty s osobním automobilem na kruhovém objezdu Slávie v Náchodě.

Pro pacienty rehabilitace se zvýší komfort, náchodská nemocnice staví nové ambulantní prostory

Email Tisk PDF

1V areálu Oblastní nemocnice Náchod, a. s. v současné době běží kromě projektu modernizace také další velká investice. Ambulantní provoz rehabilitace se totiž již koncem léta přestěhuje z horního areálu do dolního, do těsné blízkosti lůžkové části. Od dubna se zde připravují prostory, které budou pacienti využívat nejen pro návštěvu ambulance, ale budou zde také cvičebny, vodoléčba anebo elektro a magnetoterapie.

Město Náchod podpořilo rekonstrukci bývalé židovské obřadní síně

Email Tisk PDF

m2Městské zastupitelstvo v Náchodě schválilo na pondělním jednání poskytnutí dotace ve výši 250.000 Kč, jejímž příjemcem je Židovská obec Praha. Tato dotace z náchodské městské pokladny je určena k zajištění financování projektové dokumentace na opravu bývalé židovské obřadní síně u areálu starého židovského hřbitova v Náchodě. Jedná se o stavbu upomínající na židovskou komunitu, která tvořila součást dějin Náchoda od 15. století.

V objektech je zajímaly trezory, vstupovali v noci za pomoci páčidel

Email Tisk PDF

IMG 20180419 082104 1024x769Náchodští kriminalisté ve spolupráci se zásahovou jednotkou královéhradecké policie zadrželi dvojici mužů ve věku 44 a 46 let z Hradecka a Náchodska, důvodně podezřelých ze série vloupání do průmyslových objektů a prodejen na území Královéhradeckého a Pardubického kraje, které páchali od loňského dubna.

Městští strážníci se v Náchodě také zapojili do akce "Jehla"

Email Tisk PDF

akce jehla 12V úterý 17. dubna 2018 se strážníci Městské policie Náchod zapojili do celorepublikové akce "Jehla", kdy strážníci ve 34 městech po celé republice sbírali nebezpečný infekční materiál, především v okolí míst, kde se pohybují děti. Strážníci si město rozdělili na sedm menších "rajónů", které tři dvoučlenné hlídky během dne důkladně prošly. Výsledkem bylo pět nalezených použitých injekčních stříkaček, které byly umístěny do speciálního kontejneru a následně předány k likvidaci.

Na hřbitov v Novém Městě nad Metují se vrátila opravená socha Panny Marie

Email Tisk PDF

30728514 1630995037014262 1332146074642546688 oV polovině roku 2017 byla neznámým vandalem poškozena sochy Panny Marie na hřbitově u sokolovny v Novém Městě nad Metují. Socha byla převržena na náhrobní žulovou desku sousedního hrobu, která pádem sochy praskla.

Na Krkonošském veletrhu v Trutnově se pobavíte, inspirujete a nakoupíte

Email Tisk PDF

logo Krkonossky veletrhKrkonošský veletrh se koná ve Společenském centru Uffo v Trutnově v pátek 27. dubna od 9 do 18 hodin a v sobotu 28. dubna od 9 do 17 hodin. Veletrh nese výstižný podtitul Stavíme, bydlíme se zaměřením na Stavbu – Bydlení – Zahradu – Hobby a za posledních devět let se vyprofiloval do veletrhu rodinného typu.

Strana 20 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře