Sobota 11.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Město Náchod podalo trestní oznámení kvůli vandalismu v podchodech

Email Tisk PDF

IMG 8218V minulých týdnech Město Náchod instalovalo do jednotlivých podchodů světla pro větší bezpečnost občanů v nočních hodinách. V souvislosti s tím, byly podchody nově natřeny. Bohužel hned v následujících dnech někdo postříkal barvou vnitřní stěnu a opěrnou zeď průchodu pod železnicí z ulice Raisovy do ulice Volovnice. Stejný osud čekal i další podchody.

V Trutnově otevřeli unikátní multifunkční park

Email Tisk PDF

Junkyard park je nový multifunkční park, který v pondělí 3. září 2018 slavnostně otevřeli v Trutnově. Nachází se zde jak betonový skatepark, tak asfaltový pumptrack. V rámci České republiky jde o jedinečné propojení.

Kdo pozná utíkajícího muže?

Email Tisk PDF

chlapPo totožnosti muže na fotografiích a kamerovém záběru pátrají policisté z Červeného Kostelce společně s kriminalisty. Muž se měl v pondělí 3. září 2018 v poledních hodinách v Červeném Kostelci dopustit loupeže se zbraní.

Návštěvníci zimního stadionu v Náchodě se mohou těšit na nové osvětlení

Email Tisk PDF

ZS 2Na zimním stadionu v Náchodě bylo v uplynulých dnech nainstalováno nové osvětlení ledové plochy včetně nových kabelových rozvodů. Osvětlení, jehož instalace byla v minulém týdnu dokončena, si v pátek dopoledne přišli "zkontrolovat" starosta Jan Birke a místostarostka Pavla Maršíková. A rozdíl je patrný na první pohled.

Letošní léto zasahovali hasiči v Královéhradeckém kraji u dvakrát více požárů než loni

Email Tisk PDF

P kombajnu Nepolisy červenec 2018Hasiči se letošní léto pěkně zapotili. K požárům vyjížděli prakticky dvakrát častěji než v loňském roce za stejné období. V případě požárů lesních, polních a travních porostů statistiky dokonce ukazují až trojnásobný nárůst případů.

Nový školní rok přináší v Náchodě změny v MHD – na své si přijdou i senioři

Email Tisk PDF

Začátek školního roku se nezadržitelně blíží a již příští týden čeká změna režimu nejednoho školáka a nejednu rodinu. Změny se po prázdninách promítnou i do jízdních řádů a velkou změnou projde v Náchodě i městská hromadná doprava.

V sobotu začínají v České Skalici Jiřinkové slavnosti

Email Tisk PDF

P9082635Každoročně v září se v České Skalici na Náchodsku konají Jiřinkové slavnosti, které mají tradici již od roku 1837.

Tým hasičů z Královéhradeckého kraje vybojoval třetí místo na Mistrovství České republiky v požárním sportu

Email Tisk PDF

14 Reprezentanti Kralovehradeckeho krajeKrajský výběr si z republikové soutěže přivezl kromě bronzu mezi profesionálními sbory také další dva cenné kovy. Hasiči z Královéhradeckého kraje se stali vicemistry republiky ve štafetách na 4x100 m s překážkami a Martin Lidmila se v boji o titul o absolutního mistra ČR v běhu na 100 m s překážkami umístil na třetí pozici.

Slevu na jízdném mohou od 1. září využít cestující v Náchodě i v MHD

Email Tisk PDF

slevaTOd 1. září 2018 začne platit státní sleva ve výši 75 % na jízdné pro občany starší 65 let a pro děti. Málokdo však ví, že tyto slevy se nevztahují na spoje městské hromadné dopravy (MHD). V Náchodě se vedení města postavilo k této problematice čelem a slevy zajistí i v těchto spojích.

Strana 14 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře