Sobota 11.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Trutnov oslavil kulaté výročí spolupráce s partnerskými městy

Email Tisk PDF

V letošním roce uplyne 20 let od podepsání partnerské smlouvy s městy Świdnica a Senica a 10 let s městem Würzburg. K těmto kulatým výročím připravilo město Trutnov pro delegace ze sesterských měst bohatý program.

V Bažantnici u České Skalice začne sanace skály

Email Tisk PDF

bazaOpukový masiv na frekventované lesní cestě z České Skalice do Ratibořic zajistí Lesy ČR. Podle předpokladu začnou práce 4. června a potrvají do konce října. Podnik zaplatí téměř 6,3 milionů korun bez DPH. Cesta bude uzavřená, dá se obejít po značené stezce.

Trutnov opět rozkvetl

Email Tisk PDF

Zeleň v Trutnově 3Technické služby Trutnov, s.r.o., se starají o veřejnou zeleň a květinovou výzdobu ve městě. V posledních týdnech osázely květináče, záhony i kruhové objezdy. Letos město do veřejné zeleně takto investuje více než půl milionu korun.

Město Náchod odkoupí pozemky v areálu bývalé Tepny

Email Tisk PDF

foto TepnaProblematický areál bývalé Tepny, který v současnosti hyzdí centrum města, bude brzy minulostí. Město Náchod se totiž dohodlo s majitelem pozemků, společností JTH Holding, a.s., na jeho odkupu, a to za cenu o 27 milionů nižší, než byla původní nabídka v roce 2014. Jedná se o naprostý průlom v novodobé historii města. Díky odkupu se bude moci dát do práce těžká technika, která začne s odstraňováním sutin.

Květinové hodiny v Novém Městě nad Metují nově rozkvetly

Email Tisk PDF

33158325 1666713826775716 8359186645093711872 oVe středu 23. května 2018 zahradníci Městských technických služeb dokončili výsadbu květin na hodinách v prostoru náměstí Republiky.

Náchod má novou mobilní aplikaci

Email Tisk PDF

Město Náchod díky svému členství ve Sdružení lázeňských měst disponuje od května novou mobilní aplikací. Jejím smyslem je poskytnout jednoduchou formou přehled důležitých informací o lázeňských městech pro návštěvníky. Lidé se tak dozvědí všeobecné informace o místě a jeho historii, mohou se inspirovat tipy na výlety nebo kam vyrazit ve volném čase včetně nejrůznějších akcí.

Trutnov má novou mobilní aplikaci pro své občany

Email Tisk PDF

Aplikace Muj Trutnov 1Město Trutnov zavádí novou mobilní aplikaci, která je zaměřena především na informování občanů města. Lidé se dozvědí novinky z radnice, získají přehled o kulturních a sportovních akcích a budou moci využít modul "Hlášení závad".

Nemá někdo natočeného silničního piráta?

Email Tisk PDF

autoKamerové záznamy nebezpečně předjíždějícího řidiče, který v pátek 4. května 2018 svou riskantní jízdou vytlačil ze silnice do pole protijedoucí vůz, by od případných svědků rádi získali náchodští dopravní policisté.

Dvojice mužů je sehraná. Odlákají pozornost a zmizí s penězi, taškou, mobilem. Poznáte je?

Email Tisk PDF

mu6Náchodská kriminální policie prověřuje podezření z páchání sériové trestné činnosti krádeží dosud neznámými pachateli, možná cizinci, kteří v denní provozní době vnikají do různých provozoven – bank, restaurací, prodejen. Tam využívají nejrůznějších záminek k odlákání pozornosti obsluhy či personálu a odcizují mobilní telefony, peněženky, kasírtašky.

Strana 19 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře