Neděle 28.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

V Malé Skalici zakopali ke kořenům lípy vzkaz pro budoucí generace

Email Tisk PDF

7.hotovoV sobotu 20. října odpoledne se sešla v zahradě Vily Čerych skupinka nadšenců, aby společně oslavili 100 let republiky vysazením stromu.

Na jezu ve Zvoli na Náchodsku trénovali čeští a polští hasiči záchranu z vody

Email Tisk PDF

Zvole 14Jak zachránit tonoucího v peřejích vodního válce pod jezem, jak provést ve stejném prostředí sebezáchranu, manipulace s převráceným raftem v divoké vodě nebo záchrana za pomoci házecího pytlíku. To vše bylo tématem společného výcviku záchrany z vody, kterého se ve dnech 9. – 11. října 2018 zúčastnila více než třicítka českých a polských hasičů.

Nové Město nad Metují oslaví 100. výročí založení Československa

Email Tisk PDF

V den státního svátku Dne vzniku samostatného československého státu 28. října 2018 se bude v Novém Městě nad Metují konat několik akcí spojených s tímto významným výročím.

Náchod oslavil 100 let od vzniku Československa

Email Tisk PDF

oslavy 100 let 2V neděli 21. října odpoledne oslavil Náchod 100 let od vzniku Československa rekonstrukcí historických událostí z 28. října 1918. Přítomní se mohli přenést do okamžiku, kdy byla z balkónu městského divadla z úst tehdejšího starosty města Náchoda dr. Josefa Čížka vyhlášena samostatnost naší republiky.

Město Trutnov opravuje pozůstatky synagogy

Email Tisk PDF

Opravy pozůstatků synagogy 1Nyní na podzim probíhá v Trutnově oprava pozůstatků bývalé synagogy. Ta byla zničena v roce 1938. Radnice do oprav investuje 1,4 milionu korun.

Mezioborové dny vznikly s myšlenkou vzájemné spolupráce mezi jednotlivými obory ve zdravotnictví a jejich pracovníky

Email Tisk PDF

DIA 1Téměř tři stovky zdravotníků se tento týden vzdělávaly na odborné konferenci pod názvem Náchodské mezioborové dny, která se uskutečnila již po třinácté v Městském divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě. Konference byla stejně jako v minulých letech akreditována jak pro nelékařské zdravotnické pracovníky, tak pro lékaře i farmaceuty.

Náchod má nová parkovací místa

Email Tisk PDF

Město Náchod přislíbilo občanům pomoc při řešení neutěšené situace v parkování v souvislosti s revitalizací náchodské nemocnice.

Zdravotnický holding přivádí do nemocnic další personál z ciziny, tentokrát zdravotní sestry z Ukrajiny

Email Tisk PDF

ukrAktivita holdingu směrem k získávání nových zdravotnických pracovníků pro krajské nemocnice neustává. Kromě tradičních cest náborů, účasti na pracovních veletrzích či motivováním absolventů stipendii, hledají nemocnice pracovníky také v zahraničí.

V Náchodě vyhořel byt

Email Tisk PDF

K požáru bytu v Broumovské ulici v Náchodě vyjeli ve čtvrtek ráno náchodští profesionální hasiči a dobrovolní hasiči, kteří z budovy vyvedli dvě osoby.

Strana 11 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře