Pátek 26.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Jaroměř nepřekvapila a s Trutnovem vysoko prohrála

mlejjaroV sobotu 29. května ve 27. kole divize C přivítala Jaroměř na svém hřišti Trutnov. Žádné překvapení se nedělo a Jaroměř prohrála 4:0.

Mažoretky MONA obhajují pozice republikových jedniček

IMG 2579Ve dnech 14. – 15. května 2016 se na náchodském zimním stadionu uskutečnilo finále Mistrovství České republiky v mažoretkovém sportu kategorií A a B disciplín pom pom, minimix a show. Celorepublikové klání pořádal domácí tým rodičů a mažoretek MONA, který měl v celé soutěži také značné zastoupení.

Jaroměř bojovala do poslední chvíle v "Jablonečku" o body, nakonec však odešla poražena

jaroJaroměř hrála v sobotu zápas 26. kola Divize C v Jablonci nad Jizerou. Skoro do konce zápasu bojovala o body, přesto však prohrála 3:1.

Visegrád 4 Bicycle Race v Náchodě vyhrál Polák Rutkiewicz

f a 3905 7371154Polský cyklista Marek Rutkiewicz se stal vítězem závěrečného dílu čtyřdílné série cyklistických závodů Visegrád 4 Bicycle race, který se v neděli uskutečnil v Náchodě. Závod na 168 kilometrů dlouhé tratě ovládl čtyřiadvacetiletý závodník stáje Wibatech Fuji před dvojicí českých cyklistů - Jiřím Polnickým (Verva ActiveJet) a Michaelem Kukrlem (Whirlpool Author).

O pohár AGRO CS se utká šestnáct týmů ze šesti krajů

po1Česká Skalice zažije mládežnický fotbalový svátek. Na zdejší fotbalový stadion totiž přijedou hráči Sparty, Slávie nebo třeba Sigmy Olomouc, kteří se utkají s dalšími třinácti týmy o trofej AGRO CS cupu. Nic na tom nemění fakt, že půjde o děti ročníku 2008 a mladší.

Jaroměř statečně vzdorovala lídrovi soutěže, nakonec však padla

goljaroVe 23. kole fotbalové divize C v neděli na domácím hřišti přivítala Jaroměř vedoucí tým tabulky Olympii Hradec Králové. Jaroměř si celý zápas udržovala naděli na dobrý výsledek, nakonec však prohrála 2:0.

Město Trutnov i letos ocení nejlepší sportovce

elheMěsto Trutnov každoročně oceňuje nejlepší osobnosti trutnovského sportu. O tom, kdo získá Sportovní ceny města Trutnova za rok 2015, rozhodli zastupitelé na svém druhém letošním zasedání v pondělí 25. dubna 2016.

Strana 9 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře