Sobota 20.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

K Jaderskému moři jely mažoretky MONA Náchod za obhajobou titulů Mistrů Evropy

IMG 8528Ve dnech 15. - 18. června 2017 se v chorvatské Crikvenici uskutečnilo 12. Mistrovství Evropy v mažoretkovém sportu. Svými výkony na letošním MČR si postup na toto klání zajistila i početná výprava náchodských mažoretek MONA, která se ho účastnila s celkem 24 startovními čísly.

Náchodský stadion Hamra otevřel své brány veřejnosti za účasti olympioniků

IMG 2900V pátek 23. června 2017 se uskutečnilo slavnostní otevření veřejného stadionu Hamra v Náchodě po rozsáhlé roční rekonstrukci za účasti celé řady hostů: místopředseda vlády a náchodský zastupitel Pavel Bělobrádek, senátor Lubomír Franc, starosta Náchoda Jan Birke, místostarostové Pavla Maršíková a Jan Čtvrtečka, náchodští radní a zastupitelé, za Hasičský záchranný sbor Královéhradeckého kraje ředitel brig. gen. Ing. František Mencl a vedoucí územního odboru v Náchodě plk. Ing. David Pouč, zástupci projektantů a dodavatelů stavby a předseda správní rady Kulturní a sportovní nadace města Náchoda p. Pavel Sobotka. Právě "Nadace" byla pořadatelem 1. ročníku atletické olympiády, které stadion patřil po celý den a zúčastnily se jí desítky dětí ze základních škol náchodského okresu.

Náchodské mažoretky jedou na Mistrovství Evropy do Chorvatska se všemi choreografiemi

IMG 6916V nedávných týdnech absolvovaly náchodské mažoretky MONA finále Mistrovství ČR v mažoretkovém sportu, po kterém slaví velké úspěchy. V letošní sezóně se tohoto oficiálního soutěžního klání náchodská děvčata účastnila s celkem 27 choreografiemi a svými výkony se se všemi těmito sestavami úspěšně kvalifikovala ze základních kol do kol finálových - v Náchodě a Karviné.

Cyklo Glacensis 2017 zahájí cykloturistickou sezónu v česko-polském příhraničí

cyklo 2 2Region Orlicko - Třebovsko připravuje na dny 19. a 20. května ve spolupráci se Sdružením obcí Orlicko, městy Lanškroun, Choceň, Vysoké Mýto a Náchod, obcí Bačetín, DSO Regionem Orlické hory a s okresem kladským 16. ročník mezinárodní cyklistické akce Cyklo Glacensis 2017. Tato akce zahajuje cykloturistickou sezónu v česko-polském příhraničí a koná se s finanční podporou zúčastněných regionů a Pardubického a Královéhradeckého kraje.

Královéhradecký kraj je partnerem Mistrovství Evropy v basketbalu žen

baskV červnu se z Hradce Králové stane na několik dnů Mekka basketbalu. Odehraje se zde totiž část zápasů Mistrovství Evropy v basketbalu žen, které letos hostí Česká republika. Královéhradecký kraj při této příležitosti přislíbil organizátorům podporu, kterou v pondělí odsouhlasilo krajské zastupitelstvo.

V neděli odstartuje seriál běžeckých závodů Primátor CUP

primbehPivovar Primátor a.s. jako generální partner projektu připravil společně s jednotlivými organizátory a partnery první ročník běžeckého seriálu Primátor CUP. První závod - Běh Babiččiným údolím odstartuje v neděli 2. dubna 2017 v Ratibořicích. Organizátorem běhu je Místní akční skupina Mezi Úpou a Metují.

Liga neregistrovaných hokejistů 2016/2017 zná svého vítěze

4331Liga neregistrovaných hokejistů má v Náchodě již dlouholetou tradici. V sezoně 2016/2017 se soutěže zúčastnilo celkem šest týmů, které se na náchodském zimním stadionu střetly každý s každým celkem čtyřkolově.

Strana 5 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře