Pátek 26.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Vize cyklostezky mezi Náchodem a Jaroměří se stává skutečností. Část trasy vedoucí kolem Rozkoše je hotová

foto 1Jeden z prvních dokončených úseků realizované Kladské stezky, která by v budoucnu měla z hlediska cyklodopravy propojit Náchod a Jaroměř, je dokončen. Na vybudování trasy vedoucí kolem autokempu a nádrže Rozkoš se finančně podílel i Královéhradecký kraj.

Plavec náchodského Delfínu se vrátil z mezinárodního mítinku v Ženevě s kompletní sadou medailí

janecekVe švýcarské Ženevě se odehrál třídenní mezinárodní plavecký mítink, již 50. CIG - Challenge International de Geneve, za účasti asi 50 klubů ze tří kontinentů. Ozdobou byla účast šestinásobného olympijského medailisty Maďara Laszlo Cseha.

Fotbalisté Náchoda vstupují do nového roku

fknachodVíce než dva měsíce bez ostrého utkání je spousta času na přemýšlení o fotbalovém řemesle. Pramení z něj notná touha po kulatém nesmyslu. To je očekávaný výsledek, který si ze zimní přestávky do jarní přípravy vnesou hráči divizního Náchoda. Po překvapivě bodově skoupém podzimu mají hráči co dohánět a ode dna se mohou odrazit jedině nahoru.

Brabák láká na večerní lyžování, k dispozici je i bílá stopa

brabMilovníci lyžování se po letech opět dočkali. Zprovozněny jsou vleky a připraveny i trasy pro běžkaře.

Vedení města poděkovalo sportovcům za reprezentaci Náchoda

f a 4180 19453402V pátek 25. listopadu 2016 se obřadní síň náchodské radnice zaplnila úspěšnými náchodskými sportovci.

Nové Město nad Metují otevřelo nové sportoviště

WO4Ve středu 9. listopadu 2016 dostali novoměstští sportovci předčasný vánoční dárek. V Jiráskových sadech vedle budovy sokolovny bylo otevřeno nové workoutové hřiště.

Cyklobusy letos přepravily 12,5 tisíce kol a 70 tisíc cestujících

cyklobus 4Masarykova chata na Šerlichu, Pomezní boudy, Špindlerova bouda, Vrchlabí, Deštné v Orlických horách, to je výběr nejoblíbenějších cílů, kam letos nejčastěji mířili cestující cyklobusy, které každoročně na začátku turistické sezóny nasazuje Královéhradecký kraj. Cyklobusová sezona 2016, sice nepokořila rekordní rok 2015, ale byla úspěšná a skončila téměř stejnou statistikou jako ta loňská, kdy se čísla lišila o jednotky nebo desetiny procent.

Strana 6 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře