Pátek 19.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Náchodské mažoretky získaly pět titulů mistryň světa

f a 4062 81829373Ve dnech 24. - 27. srpna se v pražské hale Královka uskutečnilo IV. Mistrovství světa v mažoretkovém sportu 2016. Náchodské mažoretky MONA se tohoto klání účastnily se svými sedmnácti formacemi, a to na základě nominací získaných na předešlém Mistrovství ČR a Mistrovství Evropy.

Náchodský plavec Pavel Janeček se hned po návratu z olympiády "hlásil" na radnici

f a 4043 194928670Jeden ze dvou náchodských účastníků olympiády, plavec Pavel Janeček, už je doma a jeho kroky hned mířily na radnici, kam ho pozval starosta Jan Birke. Druhá sportovkyně z Náchoda, triatlonistka Vendula Frintová v Brazílii startovala až předposlední den her. Oba tak v letošním roce reprezentují nejen Českou republiku, ale i své rodné město Náchod.

Kurt na plážové sporty v Červeném Kostelci je přístupný veřejnosti

plazMěsto Červený Kostelec zakoupilo a ve spolupráci s volejbalovým oddílem TJ Červený Kostelec provozuje kurt na plážové sporty. V těchto dnech je již přístupný veřejnosti.

Mažoretky MONA Náchod jsou několikanásobné Mistryně Evropy 2016

f u 3980Ve dnech 9. až 12. června 2016 se náchodský tým mažoretek MONA zúčastnil XI. Mistrovství Evropy v mažoretkovém sportu, které se konalo v chorvatské Crikvenici. Náchodská děvčata zde vybojovala pět titulů Mistryň Evropy.

Dolanské "staré gardy" se letos budou hrát s řadou novinek

dolTTělovýchovná jednota Dolany uspořádá v sobotu 25. června 2016 tradiční turnaj fotbalistů v nejlepších letech, tedy klání "starých gard". Letošní turnaj O pohár TJ Dolany má několik novinek.

Jaroměř prohrála s Turnovem

fotbal jaroměrV neděli 12. června ve 29. kole Divize C se Jaroměř utkala na svém hřišti s Turnovem. Ve vyrovnaném zápase ovšem neproměnila své šance a v posledním domácím zápase prohrála 1:3.

Krajanky Hantschová a Bezděková zvítězily na kurtech v Hradci Králové

Miss České republiky 2016 Andrea Bezděková z Náchoda (na snímku vpravo) se o uplynulém víkendu zúčastnila, spolu s tenisovou partnerkou Ivanou Hantschovou, charitativního turnaje Krupička CUP 2016 v Hradci Králové.

Strana 8 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře