Středa 24.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Krajští radní schválili trvalé záštity významným sportovním akcím

zastity web 2Královéhradecký kraj podporuje tradiční sportovní události. Rada kraje schválila seznam osmi trvalých záštit a rozšířila ho o další dvě zcela nové významné sportovní akce. O výši finančních příspěvků na dané akce bude krajská rada jednat v průběhu tohoto roku.

Akce "Pojď hrát hokej" v Náchodě

5786V úterý 23. ledna 2018 proběhla na Zimním stadionu v Náchodě akce Týden hokeje v rámci projektu "Pojď hrát hokej". Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4-8 let a jejich rodiče.

Náchodské krasobruslařky závodily ve 4. ročníku Poděbradského ledového srdce

5781Svoji premiéru zvládla Klára Wilson a předvedla svoji první volnou jízdu v kategorii Cvrček 1 soutěže Bruslička. Ta je určena začínajícím bruslařům. V kategorii přípravka do 9 let závodila Natálie Rejtharová. Jí premiéra ve volné jízdě čeká v dalším závodě. Obě dívky získaly shodně 9. místo. V soutěži Brusličky Benjamín 1 se dařilo Natálii Hrábkové, která obsadila 5. místo. Na stupně vítězů zamířila Karolína Ryšavá, která získala 2. místo.

Traťový rekord novoročního běhu v Červeném Kostelci opět nepadl

dsc 0284 high jpegK první lednové sobotě v Červeném Kostelci už dvaačtyřicet let neodmyslitelně patří silniční novoroční běh. V letošním roce se v téměř jarním počasí postavilo na start pětašedesát běžců. Start byl tradičně u základní školy v Horním Kostelci.

Nejlepšími běžci 1. ročníku běžeckého seriálu PRIMÁTOR CUP jsou Táňa Metelková a Dominik Sádlo

PrimatorCup vyhlaseni 11První ročník běžeckých závodů PRIMÁTOR CUP, kterým byl pivovar PRIMÁTOR a.s. generálním partnerem je úspěšně za námi. V pátek 3. listopadu se v návštěvnickém centru pivovaru setkali nejlepší běžci s organizátory jednotlivých běhů a partnery seriálu na závěrečném slavnostním vyhodnocení.

Běh do zámeckých schodů proběhl již 19. ročníkem

5698 201959209Běh do zámeckých schodů - o pohár starosty města Náchoda již po devatenácté prověřil schopnost mladé generace čelit pomyslné výzvě, když široko daleko není žádný eskalátor, ale pouze a jen obyčejné schody.

V areálu náchodského pivovaru Primátor se běžel první ročník závodu Montacké vlny

V areálu náchodského pivovaru Primátor a.s. a přilehlé Montaci se poslední zářijovou sobotu konal první ročník běžeckého závodu Montacké vlny, který je součástí běžeckého seriálu Primátor cup.

Strana 3 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře