Úterý 23.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

V sobotu se běží 59. ročník silničního závodu Hronov - Náchod

behV sobotu 22. října 2016 v 11 hodin bude odstartován na hronovském náměstí 59. ročník silničního běhu Hronov - Náchod. Na závodníky čeká nová trať dlouhá 10 kilometrů s cílem na Denisově nábřeží, kde se nejlepší běžci objeví několik minut po půl dvanácté hodině. Tento běh je veřejným závodem a přeborem okresu Náchod mužů a žen v silničním běhu.

Fotbalisté Náchoda doma prohráli s Kolínem a jsou ohroženi sestupem

anchchchcFotbalisté Náchoda v sobotu prohráli v 9. divizním kole na vlastním hřišti v Bělovsi s Kolínem 4:2. Náchod je s devíti body na 13. místě tabulky. Na poslední Trutnov má náskok tří bodů.

Fotbalisté Náchoda prohráli dobře rozehraný zápas s Chrastavou

chrastJako pořádně obehraná písnička začínají být zápasy divizních fotbalistů Náchoda. Skvělou první půli často vystřídá kolaps v té druhé a bodová ztráta. A přesně tento scénář byl k vidění i v sobotu v Bělovsi, kde v 7. kole divizní soutěže prohrál FK Náchod se Spartakem Chrastava 2:3.

Ve východočeském derby Náchod prohrál ve Dvoře Králové nad Labem

nachfFotbalisté Náchoda v neděli prohráli v 6. kole divizní soutěže na hřišti Dvora Králové nad Labem 3:1. Náchod je se šesti body na 13. místě tabulky.

Honza Řezníček opět vystoupil na stupně vítězů, letos již podesáté!

030920161187Gladiator race a Predátor masakr, to jsou dva zářijové závody, na nichž Červenokostelečan Honza "Roy" Řezníček vybojoval "bednu". Celkově letos slavil umístění mezi třemi nejlepšími již desekrát!

V Trutnově - Poříčí bude otevřena nová kuželna

Kuželna 1Trutnovští kuželkáři zahájí sezónu v novém zázemí. V pondělí 12. září bude nová kuželna slavnostně otevřena za přítomnosti vedení města, členů kuželkářského oddílu a dalších hostů. Město Trutnov zajistilo hráčům kuželek nové prostory na základě dlouhodobých požadavků na zlepšení podmínek pro kuželkářský sport.

Olympionik Pavel Janeček ukázal dětem plavky i medaile

ja1V úterý 6. září navštívil plavec Pavel Janeček žáky 2.C Základní školy T. G. Masaryka v Náchodě.

Strana 7 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře