Neděle 28.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Ekonomika

Ekonomika

Společnost Batist z Červeného Kostelce otevřela nové skladovací prostory

bat1Nové skladovací prostory otevřel ve čtvrtek jeden z předních výrobců zdravotnických a hygienických pomůcek, společnost Batist s. r. o. z Červeného Kostelce. S investicí v hodnotě 25 miliónů korun bylo vytvořeno přes 2800 nových paletových míst. Otevřením nového skladu vzniklo v Červeném Kostelci logistické centrum společnosti OneMed pro střední a východní Evropu.

Josefovské louky uspěly s žádostí o Velký komunitní grant ČSOB

louka

V letošním ročníku Velkých komunitních grantů Československé obchodní banky (ČSOB) uspěla se svojí žádostí Česká společnost ornitologická s projektem Josefovské louky u Jaroměře, která získala grant ve výši 299 tisíc korun. Finanční podporu od ČSOB získaly ještě další dva projekty. Všechny budou realizovány do července 2014.

V pondělí bude zahájena úprava parkovacích ploch v centru Náchoda

adlStavební práce na úpravách parkovacích ploch budou v pondělí 24. června zahájeny v ulicích Dvořákova, Janáčkova a Palachova v Náchodě. Součástí nových parkovacích ploch v uvedených ulicích bude také přeložení veřejného osvětlení a nové dopravní značení okolo městského úřadu a okresního soudu v Palachově ulici.

Pánská pracovní obuv za lákavé ceny

bota1

(Komerční prezentace) Internetový obchod TOTALPROTECT, s.r.o. nabízí kvalitní pracovní pomůcky za příjemné ceny. Dopřejte svým nohám komfort.

Nová třída mateřské školy bude v Náchodě, Lipí a je o ní velký zájem

lipi

Zřízení nové třídy mateřské školy pro 18 dětí v příměstské části Lipí odsouhlasili v květnu náchodští radní. Rodiče malých předškoláků tuto možnost vítají.

Začala rekonstrukce chodníků na Masarykově náměstí v Náchodě

namestiOd včerejška je částečně omezen provoz v dolní polovině Masarykova náměstí v Náchodě. Byly zahájeny stavební práce na rozšíření chodníků, které budou dokončeny nejpozději 30. listopadu.

Do konce měsíce bude uzavřen podchod do Raisovy ulice v Náchodě

parkanyV pondělí 17. června bude v Náchodě zahájena rekonstrukce chodníku před podchodem z ulice Parkány do ulice Raisova. Neprůchodnost podchodu potrvá do konce měsíce.

Lidé využili slev. Poplatek za komunální odpad uhradilo v Náchodě již 85% občanů

odpad

K 31. květnu letošního roku uhradilo poplatek za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů 17 606 občanů z celkového počtu 20 514 evidovaných občanů Náchoda, což představuje více než 85% poplatníků a vybranou částku téměř 7 616 000 korun. Od začátku letošního roku byl nově nastaven systém slev, kterých mohli občané využít.

Povodeň na krajských silnicích způsobila škody za 66 milionů

vodicka

Škody za téměř 66 milionů korun způsobily podle předběžných odhadů povodně z 2. června na silnicích druhé a třetí třídy v Královéhradeckém kraji. Silničáři pracovali od počátku na nejnutnějších opravách, aby byly komunikace bez problémů sjízdné a bezpečné. Mezi nejvážněji poškozené patří především silnice na Trutnovsku.

Strana 33 z 40

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře