Pátek 29.březen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Ekonomika

Ekonomika

V tendru na modernizaci náchodské nemocnice pokračují dva uchazeči

nemocnice

Do druhého kola tendru na modernizaci Oblastní nemocnice Náchod postoupili dva ze sedmi uchazečů o tuto miliardovou zakázku. V soutěži zůstaly jen firma BAK Trutnov a Sdružení Nemocnice Náchod, jehož členy jsou Metrostav a Hochtief

Obyvatelé sídliště u nemocnice v Náchodě se dočkali nového přístupového schodiště

sch2Obyvatelé Náchoda, kteří bydlí na sídlišti u nemocnice, mají od včerejšího dne zjednodušený přístup ke svým domům. Ve středu dopoledne tu bylo slavnostně otevřeno nové schodiště.

Česká Skalice bude i letos pokračovat v humanitárních sbírkách pro broumovskou Diakonii

diakonie

Město Česká Skalice bude pokračovat i v roce 2013 v již zavedeném systému sběru věcí pro Diakonii Broumov, která je používá pro humanitární účely. Další sběr se uskuteční ve středu 30. ledna v garáži ve dvoře pod novou radnicí v době od 9 do 12 a od 13 do 17 hodin.

Náchodská radnice otevřela ve městě nové veřejné toalety pro občany

WCVčera dopoledne otevřel starosta Náchoda Jan Birke společně s místostarostou Tomášem Šubertem v přístavbě budovy radnice na Masarykově náměstí v Náchodě nové veřejné toalety pro veřejnost.

Občanské sdružení Cesta v pracovním procesu

vprocesu

Občanské sdružení Cesta Náchod pečuje o osoby s mentálním, fyzickým a smyslovým postižením. Svoje služby tato organizace nabízí v denním stacionáři a dále pak na odlehčovací, pobytové službě.

Ředitel zdravotnického holdingu rezignoval

hospital

Ředitel Zdravotnického holdingu Královéhradeckého kraje Martin Scháněl rezignoval na svou funkci. Bližší důvody pro tento svůj krok neuvedl. Představenstvo společnosti jeho rozhodnutí přijalo, nástupce vybere nejpozději do konce června 2013. V tiskové zprávě to uvedl Jiří Hošna z tiskového oddělení Královéhradeckého kraje.

Největší investiční akce Červeného Kostelce v letech 2011 a 2012 byla zkolaudována

kanal1

Městský úřad v Náchodě bez připomínek zkolaudoval největší investiční akci Červeného Kostelce v roce 2012: projekt „Červený Kostelec – Olešnice, splašková kanalizace". Akce, díky níž budou splaškové odpadní vody čerpány do ČOV v Červeném Kostelci, pomůže dalšímu rozvoji Olešnice.

Základní škola na Babí v Náchodě má nové hřiště

bab1Základní škola na Babí v Náchodě dostala už v listopadu letošního roku s předstihem vánoční dárek - nové sportovní hřiště. V úterý si ho prohlédli starosta Náchoda Jan Birke a místostarostové Tomáš Šubert a Drahomíra Benešová.

Den mámy a táty v novoměstském Ammannu

Ammann1

V rámci pilotního projektu mezi firmou Ammann a Základní školou Komenského Nové Město nad Metují si žáci 7. ročníku této školy vyzkoušeli, jak vypadá pracovní den jejich rodičů.

Strana 37 z 40

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře