Pátek 19.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Podnapilý chodec vešel rovnou pod auto

Email Tisk PDF

ohledani-mista-nehody

Dopravní nehodu, v níž hrál hlavní roli alkohol, vyšetřují náchodští dopravní policisté. V pondělí o půl šesté večer v Jaroměři v Langewiczově ulici vstoupil bezprostředně před rozjetou jízdní soupravu osobního vozidla s přívěsem jedoucí ve směru od Josefova na Rychnovek podnapilý chodec.

V Náchodě se bude soutěžit o nejlepší bramborový salát roku 2012

Email Tisk PDF

barmb

Masarykovo náměstí v Náchodě bude 7. prosince odpoledne svědkem soutěžení o nejlepší bramborový salát roku 2012. Je to soutěž pro restaurace a profesionální kuchaře, ale i pro týmy složené z kamarádů, spolupracovníků nebo členů rodiny.

Prosincový SWING přiblíží Miloše Formana a zve na vánoční akce

Email Tisk PDF
swing1Prosincové vydání Náchodského SWINGU je na odběrných místech. Najdete v něm přehled vánočních akcí, rozhovor s hudebním publicistou Jaroslavem Špulákem, Zpovědnici Arnošta Goldflama nebo Téma věnované Miloši Formanovi.

Majitelka dostala své ukradené vozidlo zpět

Email Tisk PDF

Polsko---Zlotoryja

Žena z Adršpachu na Broumovsku, která v polovině listopadu přišla o osobní automobil Škoda Octavia, si v pátek od polských policistů v městečku Zlotoryja své vozidlo převzala zpět.

Požár stohu v Černčicích zničil 300 tun slámy

Email Tisk PDF
cern1Noční požár stohu v Černčicích u Nového Města nad Metují zničil 300 tun slámy. Oheň likvidovalo v noci ze čtvrtka na pátek osm jednotek hasičů.

Vedení radnice společně se zástupci náchodských církví zítra rozsvítí vánoční strom

Email Tisk PDF

namesti

Vedení radnice společně se zástupci náchodských církví zítra na 1. adventním setkání v 17 hodin na Masarykově náměstí v Náchodě rozsvítí vánoční strom.

Nabídka akcí na Náchodsku pro víkend od 30. listopadu do 2. prosince

Email Tisk PDF

strakonicky-dudak

Muzejní noc v Novém Městě nad Metují, premiéra Strakonického dudáka v Červeném Kostelci, satelitní přenos z New Yorku v Náchodě, adventní koncert v České Skalici či zimní táboření na Hvězdě. Na Náchodsku je o víkendu od 30. listopadu do 2. prosince připravena celá řada akcí.

Poplatek za svoz odpadu v Náchodě se od příštího roku prodraží, ale pouze opozdilcům

Email Tisk PDF

odpad

Výběr poplatku za svoz odpadu se v Náchodě řídí obecně platnou vyhláškou, kterou se náchodští radní rozhodli pro příští rok aktualizovat. Doposud musí všichni obyvatelé města Náchoda platit 500 korun ročně. Při úhradě do 31. března běžného roku mají platící občané slevu a platí pouze 450 korun.

Olympionička Vendula Frintová na náchodské radnici

Email Tisk PDF
frint1Triatlonistka Vendula Frintová přijala pozvání představitelů města Náchoda a v úterý v podvečer ji v obřadní síni náchodské radnice přivítali starosta města Jan Birke a další zástupci města. Jako poděkování za skvělé úspěchy a reprezentaci nejen České republiky, ale zejména Náchoda, zástupci města Vendulu ocenili a odměnili. Ta na oplátku věnovala starostovi olympijský dres.

Strana 189 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře