Čtvrtek 2.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Starostové Náchoda a Kudowy Zdrój si vyměnili své úřady

Email Tisk PDF

titul

Ve středu 19. prosince 2012 si na jeden den vyměnili starostové Náchoda Jan Birke a Kudowy Zdrój Czeslaw Krecichwost své úřady. Pro oba zástupce partnerských měst byl připraven bohatý celodenní program, kdy měli možnost se seznámit s fungováním úřadu a města svého protějšku.

Série loupežných přepadení v Hronově byla objasněna

Email Tisk PDF

Hronov

Krajští kriminalisté v úzké spolupráci s náchodskými kolegy objasnili tři případy loupežných přepadení v obchodním domě Penny market v Hronově. Zhruba po měsíčním intenzivním nasazení policistů na místě činu se podařilo příslušníkům zásahové jednotky ve středu zadržet 42letého muže z Náchodska, kterého ještě týž den obvinili ze spáchání pokračujícího zločinu loupeže.

Vánoční nabídka akcí na Náchodsku

Email Tisk PDF

zivybetlem

Koncerty, bohoslužba a hokej. To je namátková nabídka akcí, které se konají v době od 21. do 26. prosince na Náchodsku.

První miminka narozená v roce 2013 budou odměněna

Email Tisk PDF

mimi

Rodiče dětí, které se narodí jako první v roce 2013 v krajských porodnicích, dostanou od Královéhradeckého kraje dárkový poukaz v hodnotě pěti tisíc korun na nákup dětského zboží. Zástupce krajské rady pak prvnímu chlapečkovi a holčičce narozeným v novém roce v krajských nemocnicích dárkový poukaz předá 2. ledna.

Řidička v Náchodě nadýchala přes dvě promile

Email Tisk PDF

alk

Hlídka obvodního oddělení v Náchodě si ve středu před druhou hodinou ranní všimla podivné jízdy osobního vozu Fiat Punto s mladou ženou za volantem. Při následné dechové zkoušce na alkohol žena nadýchala přes dvě promile.

Peněženka zmizela z uzavřené tašky

Email Tisk PDF

policie-znak-na-kosili

Policisté z Obvodního oddělení v Jaroměři pátrají po zloději, který v pondělí navečer okradl o peněženku s doklady a platební kartou zákazníka jedné z prodejen se sportovním zbožím.

Benefiční galakoncert pomůže i šestileté Jarušce z Náchoda

Email Tisk PDF

oszd-spdaukce2012

Gott, Zagorová, Žbirka, Farna, Vojtek a řada dalších umělců vystoupí na benefičním galavečeru Srdce pro děti. Výtěžek z koncertu, ale i aukce andělů známých osobností, pomůže desítkám vážně nemocných dětí, ke kterým patří také šestiletá Jaruška z Náchoda, která trpí nevyléčitelnou nemocí - mukopolysacharidózou.

Náchodští studenti zvolili prezidentem Vladimíra Franze

Email Tisk PDF
prez1Ve Studentských prezidentských volbách na Jiráskově gymnáziu v Náchodě se prezidentem České republiky stal Vladimír Franz. Voleb se na náchodské střední škole zúčastnilo 370 studentů starších 15 let.

Nejuzavřenější oddělení náchodské nemocnice umožní veřejnosti nahlédnout dovnitř

Email Tisk PDF

aro

Anesteziologicko - resuscitační oddělení nemocnice Náchod tento pátek 14. prosince od 8 do 12 hodin realizuje Den otevřených dveří. Veřejnost může využít příležitosti podívat se na jedno z nejnepřístupnějších oddělení náchodské nemocnice.

Strana 187 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře