Čtvrtek 2.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Senátor Lubomír Franc otevřel v Náchodě svou kancelář

Email Tisk PDF

kanc1

Senátor za volební obvod Náchod Lubomír Franc ve čtvrtek oficiálně otevřel svou obvodní kancelář na Masarykově náměstí v Náchodě.

Vyhrožoval majitelce domu podříznutím

Email Tisk PDF

paragraf

Pro trestné činy nebezpečného vyhrožování a porušování domovní svobody policisté vyšetřují 38letého muže z Náchodska. Policisté jej zadrželi v úterý po volání majitelky domu v obci u Hronova, do kterého vlezl.

Náchodští policisté registrují dvě přepadení žen

Email Tisk PDF

zlodej-kabelky

Náchodská kriminální policie pátrá po hubeném muži, který se v pátek 18. ledna v nočních hodinách pokusil oloupit ženu v podchodu pod tratí v Raisově ulici. Při prověřování loupežného přepadení kriminalisté našli spojitost tohoto případu s ještě jedním starším, z listopadu loňského roku, k němuž došlo ve stejném místě, lidově zvaném "Myší díra".

Nabídka akcí na Náchodsku pro víkend od 1. do 3. února

Email Tisk PDF

banner

Divadlo, koncert a křest CD, vernisáže výstav, loutkové divadlo či karneval pro děti. O víkendu od 1. do 3. února se na Náchodsku pořádá celá řada akcí.

Náchodská místostarostka Drahomíra Benešová havarovala. Leží v hradecké nemocnici

Email Tisk PDF
bour1V pondělí krátce po jedné hodině odpoledne bourala na příjezdu do Náchoda místostarostka Náchoda Drahomíra Benešová. S poraněním hrudníku a nohou byla Leteckou záchrannou službou transportována do traumatologického centra Fakultní nemocnice v Hradci Králové.

Ve Špindlerově Mlýně zemřel lyžař. Policisté nabádají návštěvníky hor k ohleduplnosti

Email Tisk PDF

lyze

Na černé sjezdovce Medvědín ve Špindlerově Mlýně v pátek zemřel po nárazu do stromu lyžař. Policisté žádají všechny návštěvníky Krkonoš, ale i menších lyžařských areálů, aby se chovali odpovědně, ohleduplně a aby zbytečně neriskovali.

Vedení Města Červený Kostelec pomohlo rodině, která ve čtvrtek vyhořela

Email Tisk PDF
pozarObyvatelům domu v Horním Kostelci v ulici Na Strži, kteří stačili ve čtvrtek ráno z hořícího domu bez jakýchkoliv prostředků pouze vyběhnout, pomohl přímo na místě i starosta Červeného Kostelce Petr Mědílek několika přikrývkami a krátce poté město nabídlo ošacení a stravu pro první den. Další pomoc by měla vzejít ze spolupráce města Červený Kostelec s Úřadem práce v Náchodě.

Prezidentem České republiky byl zvolen Miloš Zeman. V náchodském okrese získal většinu Schwarzenberg

Email Tisk PDF
vlajkaPrezidentem České republiky se stal Miloš Zeman. Náchodský okres jako jediný z Královéhradeckého kraje dal většinu svých hlasů Karlu Schwarzenbergovi.

Volby byly zahájeny. Zítra budeme znát jméno nového prezidenta republiky

Email Tisk PDF

vlajkaprez

Ve 14 hodin volební komise otevřely volební místnosti. Prezidentské volby byly zahájeny. Karel Schwarzenberg a Miloš Zeman. Jeden z nich se zítra stane prezidentem České republiky.

Strana 183 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře