Čtvrtek 2.květen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Prvním náchodským občánkem je Matěj Dudek

Email Tisk PDF
mimi1Prvním náchodským občánkem je Matěj Dudek, který se narodil ve středu 2. ledna 2013 v 10 hodin a 47 minut, váží 3 610 gramů a měří 49 centimetrů.

Nabídka akcí na Náchodsku pro víkend od 4. do 6. ledna

Email Tisk PDF

muzeum

Divadlo, opera v kině, ples či řada výstav. I na začátku nového roku Náchodsko o víkendu od 4. do 6. ledna nabízí řadu aktivit.

Dnes je tomu rok, co zemřel významný náchodský rodák Josef Škvorecký

Email Tisk PDF

skvorecky

Dnes je tomu rok, co zemřel významný náchodský rodák Josef Škvorecký, zakladatel exilového nakladatelství '68 Publishers. Pražské gymnázium, které nese jeho jméno, chce navázat na loňskou úspěšnou akci a opětovně uctít Škvoreckého památku akcí s názvem Čtení pro Josefa Škvoreckého, které se uskuteční 3. ledna od 10 do 22 hodin v kavárně Krásný ztráty, v Náprstkově ulici v Praze 1.

Jáchym z Jičínska je první miminko Královéhradeckého kraje roku 2013

Email Tisk PDF

mimi

Chlapeček Jáchym je prvním dítětem, které se v roce 2013 narodilo v porodnicích Zdravotnického holdingu Královéhradeckého kraje. Přišel na svět na Nový rok v 1:28 hodin v Oblastní nemocnici Jičín.

Těsně před vánočními svátky absolvovali českoskaličtí hasiči dva výjezdy během tří dnů

Email Tisk PDF

2012-12-23-snih-0011

Hasiči z České Skalice v předvánočním čase hned dvakrát během tří dnů zasahovali. Nejdříve u požáru domu a podruhé při likvidaci následků automobilové nehody.

Nabídka akcí na Náchodsku od 28. prosince do 1. ledna

Email Tisk PDF

ohnostroj

Povánoční soutěžení ve Zbečníku, prohlídky náchodského zámku, Silvestrovský sjezd na čemkoli v Červeném Kostelci, Dětský Silvestr v Novém Městě nad Metují a ohňostroje v Náchodě a v České Skalici. Na konec starého i začátek nového roku je na Náchodsku připravena celá řada akcí.

Na Jiráskově gymnáziu v Náchodě se daří robotům

Email Tisk PDF

rob1

I když je Jiráskovo gymnázium v Náchodě gymnáziem všeobecným, dokáží se naši studenti prosadit i v ryze technických soutěžích. V posledních letech se výborně umísťují v soutěžích zaměřených na konstrukci a programování robotů.

Betlémský příběh ožil v centru České Skalice

Email Tisk PDF

pc235494-max-sirka-1024-max-vyska-768

Program čtyř adventních nedělí v České Skalici byl zahájen 1. prosince 2012 slavnostním rozsvícením městského vánočního stromu u kašny na Husově náměstí. Na stejném místě pak vyvrcholil živým betlémem.

Při střetu dvou osobních vozidel byli zraněni tři lidé

Email Tisk PDF

bouracka1

Profesionální hasiči z Jaroměře vyjeli v úterý v podvečer k dopravní nehodě, která se stala na křižovatce silnic I. a II. třídy v obci Říkov na Náchodsku. Po srážce osobních vozidel Ford Fiesta a Nissan zůstali na místě tři zranění lidé, z toho jedna osoba byla vážně zraněna.

Strana 186 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře