Pátek 19.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Zprávy

Zprávy

Evropské město sportu 2013 - pro Náchod není jen titulem, ale i velkou výzvou

Email Tisk PDF

messport

Město Náchod je v letošním roce držitelem titulu Evropské město sportu 2013. Toto ocenění převzali zástupci města Náchoda osobně 7. listopadu 2012 z rukou prezidenta asociace ACES EUROPE G. F. Lupattelli v Evropském parlamentu v Bruselu.

Ocenění pro webové stránky Města Česká Skalice

Email Tisk PDF

skal

Městské webové stránky České Skalice dostaly ocenění za 3. místo v kategorii obcí s pověřeným obecním úřadem v soutěži Parádní web. Soutěž pořádá časopis Veřejná správa, který vydává Ministerstvo vnitra České republiky.

Ve většině měst Náchodska s převahou zvítězil Karel Schwarzenberg. V Jaroměři Miloš Zeman

Email Tisk PDF
prezZ výsledků prezidentských voleb na Náchodsku vyplývá, že ve většině měst s převahou zvítězil Karel Schwarzenberg. Jen v Jaroměři voliči preferovali Miloše Zemana. Do druhého kola voleb v rámci celé České republiky, které se uskuteční 25. a 26. ledna, postoupili oba dva.

Avii s uhlím během jízdy upadlo kolo

Email Tisk PDF

avie3

Profesionální hasiči z Dobrušky a dobrovolní hasiči z Nového Města nad Metují byli ve středu po desáté hodině dopoledne přivoláni k nehodě nákladního vozidla Avie.

V náchodské nemocnici byl vyhlášen zákaz návštěv

Email Tisk PDF

logo_nemocnice_nachod

S platností od včerejšího dne do odvolání byl v Oblastní nemocnici v Náchodě vyhlášen zákaz návštěv.

Královéhradecký kraj bude na Regiontouru reprezentovat i Miss World

Email Tisk PDF

regiontour

Královéhradecký kraj se letos na brněnském veletrhu cestovního ruchu Regiontour, který se uskuteční od 17. do 20. ledna, představí jako místo „dovolené pro každého". Zároveň bude veřejnosti prezentovat rodačky, které v minulosti i současnosti kraj proslavily. Veletrh navštíví i Miss Word 2006 Taťána Kuchařová, která pochází z Opočna.

Nabídka akcí na Náchodsku pro víkend od 11. do 13. ledna

Email Tisk PDF

budul

Tři divadelní představení, ples, beseda, hokej. Na Náchodsku se o víkendu od 11. do 13. ledna pořádá celá řada akcí.

V pátek a v sobotu bude Česká republika volit svého prezidenta

Email Tisk PDF

vlajkaprez

Historicky první přímá volba prezidenta České republiky je přede dveřmi. První kolo se bude konat 11. a 12. ledna, případné druhé kolo (pokud nezíská některý z kandidátů nadpoloviční většinu hlasů) o 14 dní později, tedy 25. a 26. ledna. V obou kolech vždy v pátek od 14 do 22 hodin a v sobotu od 8 do 14 hodin.

Tříkrálová sbírka v Červeném Kostelci a okolí vynesla zatím přes 200 tisíc korun

Email Tisk PDF

char1

Část sbírky pro Oblastní charitu Červený Kostelec je už nyní, dva dny po tradičním tříkrálovém koledování, sečtena. Zatím vynesla přes 200 tisíc korun. Z prozatím spočítaných obcí se nejvíc vybralo v Červeném Kostelci, kde částka přesáhla 100 tisíc korun.

Strana 185 z 205

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře