Pátek 26.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Kultura

Kultura

Unikátní zvonkohra už zkrášluje náchodské Karlovo náměstí

IMG 1887 3200Karlovo náměstí v Náchodě, tato "odpočinková zóna" byla obohacena o další turistickou atraktivitu v podobě zvonkohry. Slavnostní odhalení se konalo v rámci akce Zvonkobraní ve čtvrtek 1. prosince 2016. V programu vystoupily děti z Mateřské školy Vančurova.

Ochotníci z Červeného Kostelce hráli v Činoherním klubu

natahuDivadelní soubor NA TAHU z Červeného Kostelce zazářil s inscenací Stará dobrá kapela na přední pražské scéně.

Náchodské Canto se stalo absolutním vítězem Porta Musicae

f u 4171Dětský sbor Canto Základní umělecké školy Náchod uspěl v XI. ročníku celostátní soutěže. Nový Jičín je již více než 20 let každé dva roky dějištěm soutěže dětských pěveckých sborů zvané Porta Musicae.

Při prvním adventním koncertu v České Skalici vystoupí Smíšený sbor Kantiléna Brno

První adventní koncert v České Skalici se odehraje 27. listopadu od 17 hodin v kostele Nanebevzetí Panny Marie v České Skalici – Malé Skalici. Vystoupí Smíšený sbor Kantiléna Brno s dirigentem Martinem Franze a sopranistkou Lenkou Ďuricovou-Cafourkovou a vynikajícím varhaníkem Martinem Jakubíčkem.

Výstava FOTO 2016 v Červeném Kostelci je otevřena do 13. listopadu

img 7972 highVe zcela zaplněné městské výstavní síni byla 4. listopadu slavnostně zahájena III. členská výstava Fotoklubu při MKS Červený Kostelec FOTO 2016. Výstava je otevřena do 13. listopadu denně od 10 do 12 a od 13 do 17 hodin.

V Náchodě bude listopad opět poetický

vasaV listopadu se v Náchodě koná 7. ročník Dnů poezie. Přijede Petr Váša, Petr Nikl, Vráťa Brabenec a mnozí další.

Chcete na Chantal Poullain, Dana Bártu, Jedlíky čokolády nebo Jana Potměšila? Vstupenky jdou do předprodeje

bartaV úterý 1. listopadu v 19 hodin začal předprodej na čtyři ze šesti akcí kulturní sezóny Náchodský SWING uvádí 2016/2017.

Křest knihy Náchod včera a dnes II. proběhl za velkého zájmu veřejnosti

f a 4132 20728438V Klubu Pranýř na Masarykově náměstí v Náchodě se v pátek 21. října uskutečnil křest knihy Náchod včera a dnes II. Tento knižní projekt Fotoklubu Náchod a města Náchod navazuje na první knihu historických fotografií doplněnou o dnešní pohled, která byla vydána před dvěma lety. Kniha vychází ve stejném formátu jako předchozí první díl. Obsahuje 145 dvojic fotografií z Náchoda a jeho okolí.

Co dokáží šikovné ruce a otevřená srdce, bylo možné zahlédnout na dobročinné výstavě

img 5355 highV pátek odpoledne 7. října zahájila již jedenáctou dobročinnou prodejní výstavu Šikovné ruce pro hospic 2016 aneb lidé lidem slavnostní vernisáž v obřadní síni MÚ Červený Kostelec.

Strana 9 z 44

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře