Čtvrtek 18.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Kuželkářky SKK Primátor Náchod stříbrné

kuzelVelkého úspěchu dosáhly kuželkářky SKK Primátor Náchod v právě skončeném ročníku nejvyšší domácí soutěže žen. V dramatickém závěru 1. ligy získaly nakonec stříbrné medaile za 2. místo, což také znamená postup do Evropského poháru a také možnost startovat v Champions League, ve které startují dvě nejlepší družstva z každého státu.

Jaroměř veze po bojovném a taktickém výkonu zasloužené dva body z Vysokého Mýta

mytoJaroměř ve 22. kole získala ve Vysokém Mýtě dva body. Po remíze 1:1 o druhém bodu rozhodovaly pokutové kopy. V nich se střelci Jaroměře nemýlili.

Lukostřelbu si vyzkouší i žáci novoměstských mateřských a základních škol

generV Novém Městě nad Metují proběhne od 13. do 19. června 2016 prestižní akce - Paralympijský kvalifikační turnaj v lukostřelbě, kterého se zúčastní sportovci z 39 zemí (např. Argentina, Austrálie, Brazílie, Írán, Irák, Jihoafrická republika). Závodníci budou soutěžit na Stadionu gen. Klapálka, finálová klání se v sobotu a v neděli uskuteční na Husově náměstí.

Jaroměř v derby selhala a vysoko prohrála

mlejnekVe 20. kole Divize C v neděli fotbalisté FK Jaroměř prohráli s nedalekým Dvorem Králové nad Labem vysoko 6:0. Jaroměř je v tabulce se 12 body na předposledním, 14. místě, se ztrátou 13 bodů na Letohrad.

Jaroměř prohrála na půdě Admiry Praha po hrubých chybách

jatoFotbalisté Jaroměře v neděli prohráli v 19. kole Divize C na půdě Admiry Praha po hrubých chybách 4:1. Šance na lepší výsledek však určitě byla.

Jaroměř podala bojovný výkon a Ústí zaslouženě v závěru zdolala

jaromfotV 18. kole divizní fotbalové soutěže nastoupila v neděli na domácím hřišti Jaroměř proti Ústí nad Orlicí. Po bezbrankovém poločase a vedení Ústí 1:0, v závěru jaroměřští hráči nastříleli tři góly a zajistili si důležité tři body.

Michal Kaněra: Osmnáct prvenství z dvaceti tisíc najetých kilometrů

kan2Sezona 2015 pro červenokosteleckého cyklistu Michala Kaněru, to je 18× první místo, čtyři stříbra, 5. místo na mistrovství České republiky a řada dalších úspěchů. Jak hodnotí sezonu sám jezdec?

Strana 10 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře