Pátek 19.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Hokejisté Jaroměře vyzvou v semifinále Novou Paku

Hokejisté Jaroměře mají sezonu rozehranou nadějně. Vyhráli základní část krajské ligy a ve čtvrtfinále play off vyřadili hladce ve dvou zápasech Hronov.

ZŠ TGM v Náchodě se chystá na mimořádný projekt - třídy s rozšířenou výukou tělesné výchovy

HamraOd 1. září 2019 bude na Základní škole T. G. Masaryka Náchod otevřena 1. třída s rozšířenou výukou tělesné výchovy. Novinkou bude rozšířená nabídka také pro žáky 6. tříd. Rozšíření se promítne v posílení hodin tělesné výchovy ze dvou na čtyři hodiny týdně.

Velký úspěch náchodského juda

kristtTento víkend 29. a 30. září 2018 se  ve Varšavě konala jedna z největších a také nejprestižnějších soutěží juda pro žákovské, dorostenecké a juniorské kategorie FMU 16, 19 a 21 WARSAW JUDO OPEN - EUROPEAN TOP TOURNAMENT. Celkem 308 klubů z 30 zemí zde nasadilo 1700 judistů.

Královéhradecký KFS v barvách Česka postoupil na finálový turnaj Region´s Cupu. Podíl na tom mají i hráči FK Náchod a FK Jaroměř

vyberČeští zástupci v Region´s Cupu slaví postup na finálový turnaj. V přímém souboji dvou neporažených týmů o postup remizoval KFS Hradec Králové s maďarským West Region 0:0, což mu zaručilo výhru v kvalifikační skupině 7 a postup na finálový turnaj ME amatérů, které se bude konat v červnu 2019. Místo turnaje je zatím v jednání. Z našeho regionu se na úspěchu podíleli i hráči FK Náchod – Malý, Hlava, Moravec, Brich a Holub z FK Jaroměř.

Náchod vybojoval titul v krajském Poháru hejtmana

predavkapoharuDuelem dvou nejlepších celků letošního ročníku fotbalového krajského přeboru vyvrcholil letošní ročník Poháru hejtmana, který zorganizoval Krajský fotbalový svaz Královéhradeckého kraje. Souboj Náchoda a Libčan splnil papírové předpoklady. Diváci ve fotbalovém areálu ve Velkém Poříčí mohli sledovat zápas vysoké kvality, ve kterém až po penaltovém rozstřelu triumfovali náchodští fotbalisté 3:2.

Skatepark v Náchodě opět slouží veřejnosti

skatepark 14Náchodský skatepark má za sebou již celou řadu lepších i horších časů. "Po tom, co byl v loňském roce převeden ze správy Sportovních zařízení města Náchoda přímo pod správu města Náchoda, byla provedena jeho prohlídka, a protože bylo sportoviště v havarijním stavu, tzn. nebezpečné pro další používání, rozhodli jsme se i na základě zájmu veřejnosti pro jeho rekonstrukci," upřesnil starosta Jan Birke.

Běh Babiččiným údolím – otevřený závod pro celou rodinu

krajacDruhou dubnovou neděli nezářilo v Babiččině údolí jenom teplé jarní sluníčko, ale i radostné a spokojené tváře malých i velkých závodníků, kteří dorazili do Ratibořic na Běh Babiččiným údolím. Díky partnerské spolupráci Místní akční skupiny Mezi Úpou a Metují, Města Česká Skalice a Sportovního klubu Nové Město nad Metují se v Ratibořicích úspěšně uskutečnil již 5. ročník tohoto sportovního zápolení.

Strana 2 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře