Pátek 19.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Žák náchodské stavebky se stal mistrem světa v benchpressu

benchŽák VOŠ a SPŠ stavební architekta Jana Letzela v Náchodě dosáhl fantastického úspěchu! Martin Mikeš se stal v kategorii dorostenců mistrem světa v benchpressu. Cenný titul vybojoval v trutnovském Národním domě, kde se od 16. do 23. září konal světový šampionát v silovém trojboji i jeho jednotlivých disciplínách - dřepu, benchpressu a mrtvém tahu.

Montacké vlny - běžecký závod, hudba a pivo Primátor

montTNáchodský pivovar Primátor myslí na všechny, jak na milovníky pivního moku, tak na milovníky sportu, především pak běhu. Nově se v letošním roce stal hlavním partnerem 1. ročníku běžeckého seriálu Primátor CUP.

Náchodské mažoretky získaly tři tituly Mistra světa

5614V pražské hale Královka se koncem srpna uskutečnilo již V. Mistrovství světa v mažoretkovém sportu. Náchodské mažoretky MONA se na něj v letošním roce nominovaly s celkem 27 choreografiemi, které se utkaly v boji o přední příčky s týmy z různých koutů světa. Náchodské reprezentantky si po čtyřdenním soutěžním maratonu dovezly do své domoviny hned tři tituly Mistra světa a dalších sedm nádherných medailových ocenění.

Náchod zve na letní koulovačku na koupališti

2425 92446989Jiráskovo koupaliště v Náchodě ve spolupráci se Zimním stadionem Náchod připravili pro veřejnost tradiční letní koulovačku na koupališti, která se uskuteční již tento čtvrtek 3. srpna 2017 ve 13:45 hodin.

Červenokostelečtí fotbalisté Votroky nezastavili

cerveny kostelec hradec kralove 080 highNa červenokostelecký stadion přijel v neděli na 1. kolo domácího poháru MOL CUP 2017/2018 FC Hradec Králové. Na fotbalový stadion si našlo cestu 1385 platících diváků jak z Červeného Kostelce, tak z celého okolí.

V Náchodě vzniklo nové sportoviště, které podpořila Nadace ČEZ

31. října 2016 byla podána žádost na Nadaci ČEZ na projekt s názvem Oranžové hřiště Na Roudné – Náchod. Město Náchod s žádostí uspělo a 23. prosince 2016 byla podepsána s Nadací ČEZ Smlouva o poskytnutí nadačního příspěvku. Firma B plus P spol. s.r.o. pak byla vybrána jako zhotovitel nového sportoviště pro věkovou kategorii náctiletých a dospělých v lokalitě Na Roudné.

Rychnovek bude hostit nohejbalové mistrovství republiky

rychnRychnovek u Jaroměře hostí ve svátečních dnech pátého a šestého července 43. BOTAS Mistrovství České republiky dvojic a trojic v nohejbalu. Na třech antukových kurtech SK Rychnovek bude k vidění to nejlepší, co dnes nabízí náš dorostenecký nohejbal. Generálními partnery akce jsou obec Rychnovek a město Vamberk, šampionát podpořil také Královéhradecký kraj a řada sponzorů.

Strana 4 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře