Čtvrtek 25.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Hyde Park Blog

Blog

Simona Chytrová: "U prababičky ve Lhotě to bývalo báječné."

Email Tisk PDF

chytrovaTSimona Chytrová, herečka, bývalá reprezentantka ve sportovní gymnastice, mistryně republiky, hostující členka baletního souboru Národního divadla, členka divadla Semafor a současná místopředsedkyně Věcí veřejných, přijela do Červeného Kostelce prezentovat film Bony a klid 2. Této příležitosti bylo třeba využít a v příjemném rozhovoru jsme si pohovořili, mj. o jejím dětství spjatém s naším městem.

Letní dvojčíslo Swingu zve na Pivobraní a láká na prázdninovou romantiku

Email Tisk PDF

titPrázdninové dvojčíslo časopisu Náchodský SWING je na odběrných místech. Titulní strana se zpěvačkou Věrou Špinarovou zve na 3. ročník Pivobraní, který se uskuteční v Náchodě v sobotu 19. července.

Už zítra vypukne trutnovský Pivofest

Email Tisk PDF

pivo1V sobotu 14. června úderem poledne začne v Trutnově 11. ročník oblíbeného Pivofestu. Za čím se máte na Krakonošovo náměstí do Trutnova vydat? Prezentovat se bude v historii akce zatím nejvyšší počet pivovarů. Pít se bude Krakonoš, Svijany, Černá hora, Samson, Pilsner Urquell, Tambor, Novopacké, Primátor, Kozel, Vítek z Prčice, Klášter, O´hara´s a Guinness.

Edison rozzářil oči dětí

Email Tisk PDF

ediz1Edison není pouze slavné příjmení slavného vynálezce, ale také jméno projektu výměny studentů vysokých škol z celého světa. Takový vysokoškolský student se rozhodne se zúčastnit, je vybrán v náročném výběrovém řízení a potom odcestuje do vybrané země. V našem případě se cílovou zemí stala Česká republika. S cílem, který zní následovně: co nejvíce seznámit žáky a studenty místních škol se svou vlastní kulturou, historií, zvyky, způsobem trávení volného času a tak dále a tak dále, ta řada je celkem nekonečná.

Vlastní zkušenost s podvodníky v Miletíně

Email Tisk PDF

paraNikdy nevíte, kdy se Vás bude někdo snažit okrást či podvést. Stalo se to i mě osobně, a to ve čtvrtek 3. dubna tohoto roku.

Strana 7 z 14

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře