Čtvrtek 28.březen 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Hyde Park Blog

Blog

Dubnový Swing zve na Szidi Tobias, připomene výročí Koletovky a nahlédne pod ruce krasličářky Miroslavy Mrázové

Email Tisk PDF

szidiNové vydání časopisu Náchodský SWING najdete na odběrných místech. Už titulní stranou, stejně jako Zpovědnicí si vás dovolujeme pozvat na pátou akci kulturní sezóny Náchodský SWING uvádí 2013/2014, kterou bude koncert výjimečné Szidi Tobias. Slovenská zpěvačka vás zaujme svými skladbami a neuvěřitelným charismatem v pátek 25. dubna v Kolárově divadle v Polici nad Metují.

Březnový Swing je plný knih a zve na Mikulášovy patálie

Email Tisk PDF

mikTNové vydání časopisu Náchodský SWING najdete během víkendových dnů na odběrných místech. Březnové číslo jsme věnovali především knihám.

Náchodský SWING má nové webové stránky

Email Tisk PDF

webČasopis Náchodský SWING má po více než šesti letech nové webové stránky. Spuštěny byly na začátku února.

Únorový Swing je plný lásky. Osobností je výtvarník Karel Vlček

Email Tisk PDF

swingTÚnorové vydání časopisu Náchodský Swing je pro své čtenáře připraveno na odběrných místech. Osobností je výtvarník a textilní návrhář Karel Vlček z Nového Města nad Metují. Během své kariéry "oblékl" hradní stráž a pracoval i pro Michaela Jacksona.

Knihovna v České Skalici hodnotí rok 2013

Email Tisk PDF

kn1Začátek roku je dobou, kdy se ohlížíme za uplynulým obdobím, vyplňujeme statistické formuláře a hodnotíme. Také my v městské knihovně nejsme výjimka. V roce 2013 byl navýšen rozpočet na doplnění knihovního fondu, a proto čtenáři získali o 263 svazků více než v roce 2012. Dospělým bylo určeno 642 knih, v dětském oddělení přibylo 413 pohádek, napínavých, dobrodružných a oblíbených fantasy příběhů.

Strana 8 z 14

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře