Čtvrtek 25.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Hyde Park Blog

Blog

Titulem Stavba roku se pyšní ELADA v Bystrém a vrchlabský "KRTEK“

Email Tisk PDF

ELADANa středečním slavnostním vyhlášení výsledků se veřejnost seznámila s verdiktem odborné komise pro letošní ročník soutěže Stavba roku Královéhradeckého kraje. Bylo uděleno celkem pět ocenění, přičemž titul Stavby roku 2014 si odneslo víceúčelové centrum Církve Bratrské v Bystrém a Krkonošské centrum environmentálního vzdělávání ve Vrchlabí.

Říjnový SWING zve na novou kulturní sezónu Náchodský SWING uvádí

Email Tisk PDF

swTŘíjnové vydání časopisu Náchodský SWING je na odběrných místech. Aktuální číslo představí novou kulturní sezónu Náchodský SWING uvádí, která se rozjede už v listopadu jedovatou tragikomedií Otevřené manželství s Karlem Rodenem a Janou Krausovou.

Náchodský SWING podpořil Pomocné tlapky

Email Tisk PDF

tlapDíky návštěvníkům uplynulé kulturní sezóny Náchodský SWING uvádí jsme podpořili obecně prospěšnou společnost Pomocné tlapky. Z každé prodané vstupenky ze všech šesti akcí jsme na její konto věnovali pětikorunu, celkem tedy částku deset tisíc korun. Společnost Pomocné tlapky se zabývá chovem a výcvikem asistenčních psů, které pak zdarma předává do užívání hendikepovaným.

Zářijový Swing nabízí pohled do alternativního školství a rozhovor s Kateřinou Bohadlovou

Email Tisk PDF

swTZářijové vydání časopisu Náchodský SWING je na odběrných místech. Osobností aktuálního čísla je doktorka filozofie, překladatelka, teatroložka, ale také herečka a hráčka na saxofon Kateřina Bohadlová z Vysokova.

Adam Lelek: "Láká mě vesmír."

Email Tisk PDF

lel1Náchodský rodák Adam Lelek si svými dobrodružnými cestami do exotických krajů a nejzazších koutů naší planety plní sny. Navštívil už víc než čtyřicet zemí, ve kterých se kromě poznávání jiných kultur, tradic a lidí věnuje také fotografování a pořizování videozáznamů. Tyto své vášně před dvanácti lety spojil a vytvořil unikátní vzdělávací projekt nazvaný Planeta Země 3000, který českým dětem přibližuje svět.

Strana 6 z 14

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře