Středa 24.duben 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Hyde Park Blog

Blog

Končinská modelářská show vstupuje do "další dvacítky"

Email Tisk PDF

show01Druhou červnovou neděli modeláři klubu FALEMO Červený Kostelec pořádají opět další ročník podívané pro malé i velké fandy letectví. Letos vstupujeme do "další dvacítky", a tak se budeme snažit představit divákům opět to nejlepší z modelářské techniky.

V Novém Městě nad Metují se bude konat festival Život nás baví

Email Tisk PDF

zi2Přijďte se projet na koni s větrem ve vlasech. Seznamte se s tamní přírodou naboso. Vyzkoušejte si i s vašimi dětmi metodu přirozené výchovy. Protáhněte lehce tělo s hatha jógou pod nebesy nebo se dosyta zasmějte při józe smíchu. Uklidnit mysl můžete při jemné pohybové meditaci.

Květnový Swing připomíná rok 1945, nabízí Zlaté dno Davida Línka a zve na Mikulášovy prázdniny

Email Tisk PDF

swKvětnové vydání časopisu Náchodský Swing je pro své čtenáře připraveno na odběrných místech. V Tématu jsme zavzpomínali na květen roku 1945. Co se tehdy odehrávalo v našem regionu shrnula Lucie Růžičková.

Březnový Swing zve na Ženu za pultem 2, Jeden svět i do Klicperova divadla

Email Tisk PDF

swTBřeznové vydání časopisu Náchodský Swing je pro své čtenáře připraveno na odběrných místech. Titulní strana zve na třetí akci letošní kulturní sezóny Náchodský SWING uvádí, kterou je vizionářská komedie Žena za pultem 2 s kultovní dvojicí Kaiser a Lábus. Inscenaci režíroval David Drábek, který zároveň usedl do naší Zpovědnice.

Únorový Swing přináší rozhovor s Davidem Motlem a slaví Večerníčkovy padesátiny

Email Tisk PDF

swtÚnorové vydání časopisu Náchodský Swing je pro své čtenáře připraveno na odběrných místech. Téma jsme tentokrát věnovali Večerníčku. Slaví totiž neuvěřitelných padesát let na televizních obrazovkách.

Strana 4 z 14

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře